26 Eylül 2023 19:25

Media Markt'tan almış olduğum Philips SpeedPro Max dik süpürge her kullanıcıda olduğu gibi aynı yerden bizimkide kırıldı. Kullanan insanların yorumlarını dikkate alıp üretimi veya tamirini aparatını ona göre dizayn etmelisiniz. Bu kullanıcı hatasından kaynaklanmayan, fabrika üretim hatasını gösteren bir kanıt. Bakın insanlar mağdur, aynı süpürge farklı modellerde ama aynı borunun plastik kısmı kırıldı. Bakın resimde görünüyor. Kırık kısmı kasko olduğu için direkt Media Markt götüreceğim, umarım daha sağlam tamir edilip bana geri verilir. Philips yetkili servisinin bana dönüşüne göre buradaki yorumumu ona göre düzenleyeceğim.

06 Ekim 2023 17:33 (Şikayetten 9 gün sonra)

İhsan
İhsan

Aynı yerden bizimki de kırıldı gerçekten dizayn hatası güvenilir marka dedik yine ikinci sınıf olduğunu kanıtladı. Bizim kaskomuz da yeni bitmiş bantlayıp köprü atıp kullanıyoruz.

18 Haziran 2025 12:02
Philips SpeedPro Max Süpürge Borusunda Kronik Kırılma Sorunu
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2023 13:57
Philips Ev Aletleri Philips SpeedPro Max Dikey Süpürge Kronik Plastik Aksam Kırılması
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 11:07
PHILIPS Ev Aletleri Philips Dikey Süpürgenin Borusu Kırıldı Para İadesi İstiyorum

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri