Philips Robot Süpürge 3000 Arızası!

Philips Robot Süpürge 3000 Arızası!
31 Ağustos 2023 12:37

Bundan 1.5 ay önce Media Markt'tan Philips Home run 3000 Aqua çöp hazneli robot süpürge aldık. Eve getirip kurduk 15 gün sorunsuz çalıştı daha sonra sürekli lazer sensör sıkıştı hatası vermeye başladı. Koridorun ortası salonun ortasında yani sıkışacak bir yer yokken de yetkili servise bildirdik istediler 3 gün süpürgeyi denemişler sorun yok diyerek geri gönderdiler. Eve getirip kurduktan 3 gün sonra yeniden aynı hatayı vermeye başladı. Bu sefer de video çekip durumu bildirdik yetkili servis videoyu genel merkeze ilettiğini söyledi ve 1 haftadır hala dönüş yapılmadı. 15 gündür süpürge yatışta çünkü kullanmak imkansız dakika başı hata veriyor. Ben cihazı iade etmek istiyorum eğer buna çözüm bulunmazsa da Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

31 Ağustos 2023 15:45 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Ürününüzle ilgili yaşadığınız sorun için üzgünüz. Size destek sağlayabilmemiz adına mail adresinden bize ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Aynı durum benim cihazımda da var sürekli lazer sensör sıkıştı ve fırça dönme hatası vermekten temizlik yapmıyor artık çalıştırmıyoruz bile cihazı. 6 ay önde aldığım cihazı 3. Kez garantiye gönderdim. Sizin problemi çözebildiler mi?

PHILIPS Ev Aletleri Philips 3000 Serisi Robot Süpürge

Selahattin
02 Kasım 2023 21:42

Meltem
04 Nisan 15:15
Philips Robot Süpürge Sorunları Ve Çözüm Eksikliği
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Sürekli Arızalanan Robot Süpürgeye Çözüm Ve Değişim Talebim Reddedildi!

Şebnem
29 Ekim 08:27