01 Kasım 2023 17:44

Philips HD 9650/90 model Airfryer aldık. 23 Mart 2023'de ilk zamanlar tavuk pişirdim duman olmadı fakat sonradan tekrar yaptım duman çıktı. Ve üst tarafta rezidans kısmı hiç temizlenmiyor. Temizleme videosunda anlatıldığı gibi olmuyor. Ve çok çabuk kirleniyor. Ben sürekli aktif kullanan biri olmadığım halde kirleniyor. Kirlenmesi normal karşılıyorum. Fakat öyle dar bir yer ki asla fırçayla falan temizlenmiyor. Aradım müşteri hizmetlerini iade olmuyor. Değişim olmuyor. Temizlik de yapılmıyor. Ürün iş görüyor fakat rezidans temizliği olmazsa olmaz çok kirleniyor. İade etmek istiyorum.

01 Kasım 2023 17:38

Nedir öneriniz.

01 Kasım 2023 17:47

Bana servis numarası verdiniz. Garantisi olan bir ürün rezidans temizliğini 1500 TL yapıyoruz diyor ya siz dalga mi geçiyorsunuz. İade etmek istiyorum.

03 Kasım 2023 17:59 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın B., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Airfryer cihazlarda duman ve koku çıkması normaldir. Duman çıkmasının sebebi yağ oranının fazla olması ya da yağ kalıntısının cihazda kalmasıdır. Kullanım kılavuzunda yer alan olası nedenleri ve çözümleri inceleyebilirsiniz. Aşağıdaki adımları takip ederek, rezistans kısmı temizleyebilirsiniz. o 5 gr soda (kabartma tozu) 1 bardak suya karıştırılır ve sprey içine konulur. o Cihaz ters çevrilir ve yağlı bölgelere sprey ilse sıkılır. Ancak sprey ile sıkılan miktarda aşırıya kaçılmamalıdır. Sıkılan karışım arka bölümlere kaçmamalıdır. o 1 dakika beklenir ve cihaz düz hale getirilir, 20 dakika beklenir. o Cihaz tekrar çevrilir, yağlı bölgelere sprey sıkılır. o 1 dakika beklenir ve sonra cihaz düz hale getirilir ve 20 dakika beklenir. o Cihazın haznesine (pişirme kabına) iki bardak su konur ve cihaz 200 C derecede 20 dakika çalıştırılır. o İşlem tamamlandıktan sonra haznedeki su dökülür ve hazne yıkanır. o Cihaz soğuduktan sonra (el yakmayacak şekilde hafif sıcak kalması gerekir) cihaz tekrar ters çevrilir ve rezidans çevresi orta sertlikte bir fırça ve nemli bir bezle silinir. o Bu işlemler sırasında metal veya çok sert temizleyici bezler, fırçalar kullanmayınız. o Temizlik sırasında fiş daima çekili olması gerekmektedir. Ayrıca tava, yağ azaltıcı veya sepete yemek kalıntıları yapışmışsa bu parçaları sıcak suda veya bulaşık deterjanlı suda 10-15 dakika bekletebilirsiniz. Suda bekletme işlemi yemek kalıntılarını yumuşatarak temizlenmelerini kolaylaştırır. Bulaşık deterjanını yağ çözücü özellikte olduğundan emin olunuz. Tava, yağ azaltıcı veya sepetteki yağ lekeleri kalmışsa ve bu parçaları sıcak suda veya bulaşık deterjanlı suda bekleterek temizleyemiyorsanız sıvı yağ çözücü kullanınız. Gerekirse ısıtma parçasına yapışan yemek kalıntıları yumuşak veya orta sertlikte bir fırçayla temizlenebilirsiniz. Çelik telli veya sert fırça kullanmayınız, aksi takdirde ısıtma parçasının kaplaması zarar görebilir. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Aysun sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 09:26
PHILIPS Ev Aletleri En İyisi Dediler Maalesef Pişmanlıkmış.
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 08:44
Engin sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 17:40
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2024 01:20

28 Kasım 2023 14:44