Philips Meyve Sıkacağı Parça Kırılması

12 Haziran 2024 16:24

Philips meyve sıkacağı makinesi yan kapaktaki mandalın plastik aparatı sürekli çıkıyordu en son sürekli çıktığı için parça yakarken plastik tırnağı yanlışlıkla kırdım, en son parçada kayboldu ürün o kadar zor kullanılıyor ki. 2300 TL olan ürün için küçük bir mandala servis 1400 TL ücret çıkardı küçücük parçaya o kadar para istemek haksızlık servis ücreti adı altında çok yüksek ücretler talep edilip kullanıcı mağdur ediliyor.

12 Haziran 2024 16:53 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Sayın Y., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Geri bildirimleriniz bizim için oldukça önemli olup, bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Sizin ilettiğiniz parça da kullanıcıya bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile servislerimiz de ücretli destek sağlanmaktadır. Geri bildirimleriniz bizim için oldukça önemli olup, bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Sizin ilettiğiniz parça da kullanıcıya bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile servislerimiz de ücretli destek sağlanmaktadır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Birgül sonuçtan hiç memnun değil

Philips Katı Meyve Sıkacağı Sorunu

02 Kasım 2023 16:01

09 Ağustos 2023 17:14
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Hr1832 Kapak Kırılması

13 Aralık 2023 11:44