Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Hr1832 Kapak Kırılması

13 Aralık 2023 11:44

Philips Hr1832 meyve sıkacağı üst kapağı kullanım sırasında kendiliğinden çatladı kırıldı. Yedek parça olarak piyasada yok diğer tedarikçilerde ve Philips müşteri hizmetleri ile görüşmemde stokta olmadığı söylendi. Bir sürü para verip aldığım cihazı kullanamıyorum. Ürün garanti içerisinde garanti destek olmadığı söyleniliyor. Nasıl yedek parçası olmaz ve garanti dahili olmaz bir ton para istiyorlar kapak teminatı için acil dönüş bekliyorum...

20 Aralık 2023 09:14

Diğer yapılan şikayet kayıtlarına anında dönüş yapılırken benim yaptığım Şikayet kaydıma dönüş yapılmadı sebebini öğrenebilir miyim insanları mağdur mu etmeye çalışıyorsunuz Tüketici Hakem Heyeti'ne Başvuru da bulunacağım en son acil bir şekilde sorunumun çözülmesini bekliyorum

21 Aralık 2023 21:17 (Şikayetten 8 gün sonra)

Sayın Ç., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Merkez depomuzda stok kontrollerini yapıyoruz. En kısa süre içerisinde geri dönüş yapacağız. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

22 Aralık 2023 09:21

Ben müşteri hizmetlerini aradım azarlar gibi konuşuyorsunuz insanlarla şu an stok yok olsa da garanti kapağını kapsamıyor denildi kapak fiyatı ürün fiyatına neredeyse eş değer satış yapılırken kimse demedi kapak kırılırsa garanti karşılamaz garanti belgesinde de yazmıyor garanti karşılamaz ben malımın düşmanı değilim bana acil çözüm üretmenizi istiyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim yoksa

25 Aralık 2023 20:04

Kaç gündür sizden bir olumlu dönüş bekliyorum bu kadar zor mu

29 Aralık 2023 13:10

Sayın Ç., Merkez depomuzdan aldığımız bilgiler doğrultusunda, ilgili parça Ocak ayı sonu stoklarımızda mevcut olacaktır. Stok girişi yapıldıktan sonra aşağıda yer alan link üzerinden ilgili parçayı satın alabilirsiniz. https://www.phaksesuar.com/philips-cp9559/01-kati-meyve-sikacagi-ust-kapagi Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

31 Aralık 2023 18:58

Kaç gün bekledikten sonra yapılan çözümünüz bu mu? Bir kapak fiyatı meyve sıkacağı makineyle eş değer kapak fiyatı sadece 2.000₺? Dalga mı geçiyorsunuz Tüketici Hakem Heyeti'ne gidiyorum 👋

Bülent

Maalesef bizim kapak ta kırıldı. Şimdi öğrendim garanti dışıymış. İşin ilginç tarafı piyasada kapak yok.

Şeyda

İlk defa Philips de böyle bir şey görüyorum satış yapılırken garanti belgesinde neden yazmıyor kapak teminatı yok garanti kapsamaz diye kapak Ocak Şubat ayı gibi stoğa girecek deniliyor ve kapağın fiyatı makineyle eş değer 2.000₺ olarak aksesuar satışı deniliyor. Resmen insanları mağdur ediyorlar eğer sorunum çözülüp destek olunmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim herkese karalayacağım Philips'i

09 Ağustos 2023 17:14

31 Ağustos 2023 14:09