Philips Marathon Teleskopik Boru Sorunlu

Amazondan mayıs ayında 7151 süpürge aldım. Önceki süpürgem Philips Marathon'du ve çok memnundum. Ancak yeni süpürgemin borusu kendi kendine aşağı iniyor ve evi süpüremiyorum, bu durumdan dolayı çok rahatsızım. Gerçekten çok beğenerek aldım fakat tam bir hayal kırıklığı oldu. Bu kadar zor olmamalı bir boruyu sabitleyebilmek

22 Temmuz 2024 11:03 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sayın G., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Geri bildirimleriniz bizim için oldukça önemli olup, bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Sizin ilettiğiniz parça da kullanıcıya bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile servislerimiz de ücretli destek sağlanmaktadır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Burak
22 Temmuz 2024 14:03

Alır almaz hasarlanan, herkesin elinde kalan parça tüketicinin kullanım hatası öyle mi? Vay be. Neymiş paraya kıyıp Dyson almak lazımmış. Philips'ten daha çöp almam

Ramazan
Benzer Şikayeti Var

Tamam japonla yapıştır kullan ama e devlet üzerinden iki satır yaz. Hem kullan hem de 5 ay sonra yenisini al. Bir şey kaybetmezsin. Resimlerini de wordde düzenle PDF ye çevir.

Ramazan
Benzer Şikayeti Var

Tüketici Hakem Heyeti'ne e devletten iki satır yaz. Hem kullan süpürgeni 6 ay sonra mecbur sıfırını verirler. Kasanırsın

Philips Ev Aletleri Philips Süpürge Borusu Bozuldu

Süpürgenin borusu bozuk. 21.01.2024 tarihinde aldım, daha bir ay olmadı ama borusu hiç güzel değil. Önceki süpürgem Phil...

Tümünü Gör
Philips Marathon Ultimate Xb9185/07 Arızası!

Philips MarathonUltimate Xb9185/07 Arızası!

Sultan
Philips Toz Torbasız Süpürge LED Arızası!

Philips TozTorbasız Süpürge LED Arızası!

Caner
Philips Marathon Süpürge İşıkları Yanıyor Çalışmıyor