Philips Marathon Teleskopik Boru Sorunlu

21 Temmuz 2024 14:177.883

Amazondan mayıs ayında 7151 süpürge aldım. Önceki süpürgem Philips Marathon'du ve çok memnundum. Ancak yeni süpürgemin borusu kendi kendine aşağı iniyor ve evi süpüremiyorum, bu durumdan dolayı çok rahatsızım. Gerçekten çok beğenerek aldım fakat tam bir hayal kırıklığı oldu. Bu kadar zor olmamalı bir boruyu sabitleyebilmek

22 Temmuz 2024 11:03 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sayın G., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Geri bildirimleriniz bizim için oldukça önemli olup, bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Sizin ilettiğiniz parça da kullanıcıya bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile servislerimiz de ücretli destek sağlanmaktadır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

22 Temmuz 2024 14:03

Alır almaz hasarlanan, herkesin elinde kalan parça tüketicinin kullanım hatası öyle mi? Vay be. Neymiş paraya kıyıp Dyson almak lazımmış. Philips'ten daha çöp almam

Benzer Şikayeti Var
10 Ocak 2025 23:39

Tamam japonla yapıştır kullan ama e devlet üzerinden iki satır yaz. Hem kullan hem de 5 ay sonra yenisini al. Bir şey kaybetmezsin. Resimlerini de wordde düzenle PDF ye çevir.

Benzer Şikayeti Var
22 Kasım 2024 17:19

Tüketici Hakem Heyeti'ne e devletten iki satır yaz. Hem kullan süpürgeni 6 ay sonra mecbur sıfırını verirler. Kasanırsın

Philips Ev Aletleri Philips Süpürge Borusu Bozuldu

Rumeysa
17 Şubat 2024 19:108.122

Süpürgenin borusu bozuk. 21.01.2024 tarihinde aldım, daha bir ay olmadı ama borusu hiç güzel değil. Önceki süpürgem Phil...

Tümünü Gör
Philips Süpürgeyi Kapatmama Rağmen Başlık Çalışmaya Devam Ediyor!

Philips SüpürgeyiKapatmama Rağmen Başlık Çalışmaya Devam Ediyor!

Neslihan
Philips Ev Aletleri Süpürge Arızası

Philips Ev AletleriSüpürge Arızası

Fatma
Philips Ev Aletleri Cihaz Çalışıyor, İstop Ediyor

Philips Ev AletleriCihaz Çalışıyor, İstop Ediyor

Erdal
Philips Süpürge Tekerleri Kırıldı!

Philips SüpürgeTekerleri Kırıldı!

Ridvan
Philips Marathon Ultimate Süpürge Sıkıntısı!

Philips MarathonUltimate Süpürge Sıkıntısı!

Berivan
Philips Elektrikli Süpürge Sıkıntısı!

Philips ElektrikliSüpürge Sıkıntısı!

Öne ÇıkanKonular