Katerina sonuçtan çok memnun

Philips Homerun 7000 Aqua Islak Kuru Robot Süpürge

25 Eylül 2023 12:48
Katerina'nın Teşekkür Mesajı
“Tüm problem halloldu hem servisin hem genel merkezin tutumu yapıcıydı. Philips müşteri memnuniyetini önemsediğini gösterdi. Teşekkürler.”

Temmuz ayının son günü 30 Temmuz 2023 tarihinde İzmir Media Markt ®'tan Philips ® Homerun 7000 serisi Aqua ıslak-kuru robot süpürge satın aldım. Süpürgeyi kullanmaya başladım. Haritalandırma vs. tamamladık gayet güzel temizlik yapıyordu. Çokta memnundum. Sonra birden sesi azaldı çekim gücü düştü. Kitapçığında anlatıldığı Telefondan uygulamayı kaldırdım yeniden yükledim. Robotu fabrika ayarlarına çevirdim yeniden kurdum vs denemediğim işlem kalmadı. Sonra topladığı tozu kiri kesinlikle çekmediğini fark ettim. Ürünü Media Markt ® geri götürdüm kendilerinin değil servisin sorumlu olduklarını üründe birebir değişim hakkımın veya iade işleminin servis tarafından yapılacağını söylediler.

Ürünü narlıderede Philips ® yetikli servise götürüp bilgi verdim. Ürünün birebir değişimini talep ettim. Servis inceleyeceklerini nihai kararı Philips genel merkezinin karar verebileceğini söyledi. Daha önce de Philips marka ürün kullandım ilk defa böyle arızalı bir ürünle karşılaştım. Philips ® Homerun 7000 serisi Aqua ıslak-kuru robot süpürgenin piyasanın en iyisi olduğunu düşündüğüm için almıştım. Philips'ın bu üründe müşteri memnuniyetini gerçekten üst düzeye çıkardı mı bekleyip göreceğiz.

05 Ekim 2023 17:57 (Şikayetten 10 gün sonra)

Sayın İ., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu hakkında en kısa süre içerisinde size ulaşacağız. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

06 Ekim 2023 17:44

Sayın İ., Konu hakkında yetkili servis ile görüşme sağlanmıştır. Müsait olduğunuz zaman servise ulaşmanızı rica ederiz. Memnuniyetle yardımcı olunacaktır. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Katerina
Katerina
22 Ekim 2023 14:01

Mikail sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2023 23:40
Philips Ev Aletleri Philips Robot Süpürge Problemleri
Philips Ev Aletleri Philips Robot Süpürge Problemleri

19 Haziran 2023 21:03
Philips Ev Aletleri Philips Robot Süpürge Emiş Gücü
Cihat sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Robot Süpürge İle Hayal Kırıklığı!

04 Kasım 2024 23:06
Fatih sonuçtan memnun