Simay sonuçtan çok memnun

PHILIPS Ev Aletleri Philips Süpürge Arızası

18 Mayıs 2024 01:00

Bizde 1 yıl oldu neredeyse bugüne kadar hiçbir sıkıntısı yoktu fakat başlığını takmadan kendisi dönüyor sürekli düğmesini açmadan elektrik aldığı an kendi kendine çalışıyor. Ben normalde çok severek ve başka süpürgeler ile karşılaştırarak aldım. Bu zaman kadar beni yarı yolda hiç bırakmadı fakat bir anda süpürgem bu şekilde bozuldu lütfen yardımlarınızı bekliyorum

20 Mayıs 2024 11:58 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın D., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Geri bildirimleriniz bizim için oldukça önemli olup, bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Sizin ilettiğiniz parça da kullanıcıya bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile servislerimiz de ücretli destek sağlanmaktadır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Şaziye
21 Ocak 16:03
Dikey Süpürgem Çalışmıyor: Acil Yardım Lütfen!

Dik Süpürgenin Başlığı Garanti Süresi Dolmadan Bozuldu

Aynur