PHILIPS Ev Aletleri Philips SpeedPro Max Xc7043 Uzatma Borusu Ayırma Butonu Problemi

28 Nisan 2024 13:442.425

Süpürgenin hazneli kısmı ile uzatma borusunu birbirinden ayıran düğmenin tırnağı kırıldı. Araştırdığım zaman bu konu ile onlarca şikayet olduğunu gördüm. Kronik bir problem olduğu apaçık ortada. Malzemenin tırnağını o kadar mukavemetsiz üretmişsiniz ki kırılmaması mucize olurdu. Sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

29 Nisan 2024 11:12 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın A., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en yakın servisimizde ürünü inceletmeniz gerekmektedir. Servisimiz tarafınıza memnuniyetle yardımcı olacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

12 Mayıs 2024 21:32

İlçemde ki yetkili servisinize gittim ve ürünün düğme sorununun kronik olduğunu çok sık diğer müşteriler tarafından da problem yaşandığını söylediler. Bu düğmenin saçma sapan mukavemetsiz bir şekilde üretildiğini bile bile kullanıcı hatası olduğu söylenip garantili ürünün 150 TL karşılığında düğmesi yenilendi. Düğmesiz işlevini yerine getirmeyen bir ürün söz konusudur. Çok sık aynı problemi yaşayan yüzlerce insan var. Düğmenin kırılmaması için düğmeyi kullanmamak gerekir. O zaman neden sorunlu bir ürünü piyasaya sundunuz ya da ücretli tamir ediyorsunuz aklım almıyor...

13 Mart 2025 12:051.123

Bir yıldır kullandığım süpürgemin bir sıkıntısı yokken böyle kırıldı. Lütfen yardımcı olur musunuz? Nasıl bu kadar dayan...

14 Kasım 2024 23:031.633

"Çok kısa sürede iletişime geçildiği için ve çözüm odaklı yaklaşıldığı için çok teşekkür ederim. Teknik serviste çok çabuk çözüm sundu 🙏"

6 Ocak 2025 12:43800

Daha alalı bir buçuk yıl olmadan herkes de gördüğüm problemi yaşadım. Borus...

10 Haziran 2025 17:27993

"Yetkili servisten parçanın ücretsiz olarak daha kalitelisi sağlamı ile değiştirmem gerektiği söylendi müşteri temsilcisi ilgili ve bilgiliydi teşekkür ederim 🙏"

Tümünü Gör
Philips Dikey Süpürge Kırılması

Philips DikeySüpürge Kırılması

Emre
Philips Kuru Süpürge Başlık Sorunu

Philips KuruSüpürge Başlık Sorunu

Şeyda
Philips 7000 Serisi Süpürge Şikayeti!

Philips 7000Serisi Süpürge Şikayeti!

Hatice
Philips Dik Süpürge Hüsranı!

Philips DikSüpürge Hüsranı!

Filiz
Philips Süpürge 4 Ayda Ürün Kırıldı

Philips Süpürge 4Ayda Ürün Kırıldı

Hüda
Philips Kilitli Kalan Ve Çatlayan Teleskopik Boru!

Philips KilitliKalan Ve Çatlayan Teleskopik Boru!

Hasan

Öne ÇıkanKonular