16 Eylül 2024 18:23

Philips 7000 robot süpürgeyi 09.06.2024 tarihinde aldım. Bir ay kullanıp bir ay da il dışında olduğum için kullanamadım. Tekrar gelip kullanmaya başladığımda hiç çekmiyordu. Yetkili servisine gönderdim, fan değişimi yapıldı. Bunun ardından bir hafta, iki hafta kadar arayla bu sefer de su haznesi iç kısmına su akıttı. Dışarıya değil, bakın ve onarılmadan iade edildi. Robot denendi, arıza görülmedi, su akıtmıyor diye bana geri teslim edildi. Geldiği gün hemen denedim, yani bugün. Yine iç kısmında sular vardı ve bu su cihaza gittiği zaman yine sorumlu tutulacak kişi ben olacağım. Bunu bir an önce çözümlenmesini istiyorum. Mümkünse değiştirilmesini istiyorum çünkü 3 ayda 2 defa arıza yapan bir süpürgeyi istemiyorum.

19 Eylül 2024 14:50 (Şikayetten 2 gün sonra)

Fadime Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

19 Eylül 2024 16:16

Fadime Hanım Merhaba, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında görüşmek için telefon numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Konunuzla ilgili size yardımcı olabilmek için aşağıda yer alan iletişim merkezi numaramız üzerinden bizimle iletişime geçmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Tunç sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri 7000 Robot Süpürge Sorunu

21 Temmuz 2023 09:16
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Philips Robot Süpürge Kronik Sorunları Ve Servis Maceramız

15 Kasım 2024 21:51
Songül sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 20:27
Ergin sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 11:05

14 Kasım 2024 00:46