Murat sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Robot Süpürge

09 Temmuz 2024 19:57

Buyaka Vatan'dan Philips robot süpürge aldım. Aldığım günden itibaren mop yapmıyor. Vatana gittim, biz gönderirsek uzun sürer, siz götürürseniz daha kısa sürer dediler. Ben de yetkili servisini aradım, Ümraniye Aksel Elektronik'e götürdüm. Şikayetimi bildirdim ve bıraktım. 3-5 gün sonra SMS atıldı, hazır diye. Gittim, sorun ne diye sordum, hava yapmış ondan dediler. Aldım, eve geldim, haritalandırdık, çalıştırdık, yine mop yapmıyor. 1-2 hafta sonra geri götürdüm, yine aynı şikayet. Bıraktım, SMS aldım. Bu defa sorun neydi dedim, beyni değişti ya da yazılım atıldı dediler. Aldım, eve getirdim, yine haritalandırdık, çalıştırdık. Bu defa mop yapmıyor, üstüne inanılmaz yüksek sesle çalışıyor. 1 ay sonra falan götürdüm, sorunlarımı ilettim, çıktım. Philips çağrı merkezini aradım, durumu anlattım. 3 defadır götürüyorum, hep aynı arıza. Ürünün iadesini ya da değişimini istiyorum dedim. Bana söyledikleri, 2024 yılından geçerli olmak kaydıyla artık robot süpürgelerde iade olmuyor. Tamam, değişim yapalım dedim. Tamam dediler, 3 ay beklerseniz ancak gelir, Türkiye'de yok gibi bahaneler sundular. Ona da tamam dedim, bekleyeceğim. Bu defa da değişim için servis değişim demeli, yoksa değiştiremiyoruz dediler. Servis ısrarla yaptım diyor, ama yapamıyor. Ürün fabrikasyon arızalı, hatalı ürün. Bu defa da onların elinde değil, onlar talepte bulunur, bölge denetçisi bakar, o karar verir dediler. Ataşehir'deki sorumlu servis tamam, oraya götüreceğim dedim. Bu defa da denetçiyle görüşemezsiniz, oradaki servis de aynısını söyleyecek dediler. Bu nasıl bir düzendir ki tüketici bu kadar mağdur ediliyor. Hakkı yeniliyor. 2024'ten itibaren iade kalkmış. Philips Türkiye'de robot süpürgesi yoksa, iade almıyorum ne demek? Bozuk malları sattılar, sonra buldukları kılıf bu. 2024'te iade olmuyor ve yurt dışından geliyor, 3 ayda. Cihazı almadım, hala serviste. Tüketici heyetine gideceğim.

10 Temmuz 2024 12:10 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sayın Ç., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili sizin adınıza ilgili departmanımız ile görüşme sağlanacaktır. Beklemenizi rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

11 Temmuz 2024 11:01

Sayın Ç., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Öncelikle geri bildirimlerinizin bizim için oldukça değerli olduğunu iletmek isterim. Konu hakkında sizin adınıza ilgili departmanımız ile görüşme sağlanmıştır. Cihazınızda motor temizliği yapılmış olup, teste tabii tutulduğunda bir arıza durumu görüntülenmemiştir. Değişim, iade taleplerinde karar merci servis müfettişliğimiz olup, cihazınız için değişim talebiniz belirtmiştir. Servis müfettişliğimiz tarafından değişim onayı verilmemesi sebebi ile cihazınız da tamirat işlemi sağlanmıştır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Murat
11 Temmuz 2024 11:44

Merhaba, öncelikle ürün daha önce 2 defa daha geldi bu son bıraktığım 3. Oluyor 1. Bıraktığımda sıfır alınmış haritalandırma yaptıktan sonra mop yapmayan cihazınız ilk günden arızalı ürün ilk seferinde değişim yapmanız gerekirken yapmadınız bende talepte bulunmadım olabilir dedim arızada yok hava yapmış denildi filan klasik servis ve firma paslaşması ona rağmen tamam dedim. Servisten aldığım günün veya ertesi gün tekrardan Haritalandırdık çalıştırdık e yine 1-2 defa ıslaklık vardı sonra yine yapmadı 1 veya 2 gün içinde oluyor bu tekrardan servise götürdüm tabi arıza yaptı diye hemen götüremiyorum malum çalışıyorum bir robot yüzünden servis ev sürekli gidip gelemiyorum servise bıraktığımda SMS ile bana parça bekliyoruz denildi sonrasında beyni değişti denildi ilk seferinde hava yapmıştı hani 2 bilemedin 1 hafta olsun hadi arıza yaptı bu defa beyin gitmiş nasıl hava yapmıştı ilkinde 2. Gidişte beyin çıktı şimdi de bu defa değişim talep ettim yapmadılar neyse dedim cihazı yine haritalandırdık çalıştırdık inanılmaz bir sesle çalışıyor ne yapacağını bilmiyor hiçbir şeyi yokken duruyor sıkıştı diyor mop zaten yapmıyor video da görünüyor ne yapacağını bilmiyor gitsem kalsam dursam dönsemm3. Götürdüğümde mop çalışmıyor ve yüksek ses çalışıyor dedim şimdi bana kalmış motoru temizlemiş servis cihazınızda arıza yok 1. Yok dediniz mop yapmıyordu 2. Yok dediniz beyni değişti 3. Yok arıza diyorsunuz motor temizlendi yani elimizde evimden yansın patlasın veya bir facia yamı sebep olduktan sonra bu ayıplı ve fabrikasyon arızalı cihaz değişmeli?

Murat
04 Ağustos 2024 12:11

Philips ev aletleri robot süpürge aldım daha önce de şikayetimi dile getirmiştim 3 defa aynı sorundan dolayı götürdüm yaptık dediler almıştım şikayetimden sonra tekrar aldım cihazı 2 gün sonra aynı arıza yaptı mop çalışmıyor haritalandırma kendiliğinden siliniyor yeniden götüreceğim bakalım bu defa fabrika çıkışlı hatalı ürünlerinin arkasında duracaklarmı merakla müsait olup götüreceğim günü bekliyorum

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 16:45

31 Ağustos 2024 14:18
Philips Ev Aletleri Robot Süpürge Hatası
Nuriye sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2023 23:06
İbni sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 13:59

16 Eylül 2024 18:23