PHILIPS Ev Aletleri Philips Robot Süpürge

21 Aralık 2023 00:34

Philips Aqua robot süpürge aldım. İkinci ayda yazılımsal olarak fırça hatası veriyor ve çalışmıyor. Oysaki fırçada bir sorun yok. Daha sonra Narlıdere yetkili servise gönderdim. Geri geldiğinde hiçbir değişiklik olmadı. Bir kez daha gönderdim, makinede bir sıkıntı olmadığı belirtilerek yine geri yollandı. Evde hemen açıp baktığımda bu sefer sensör hatası almaya başladım. Üçüncü kez, bu sefer iade için yolladım, bakalım ne olacak. Şaka gibi, gerçekten Philips markasından bu kadar güven sarsıcı bir durum beklemiyordum. Çok pişmanım. Ayrıca, sorunu video çekerek de gösterdim. İki seferinde de 'sorun yok' deniyor. Resmen dalga geçiyorlar gibi hissediyorum. Philips gibi bilindik bir markanın böyle bir teknik servis hizmeti vermesi gerçekten çok yazık.

22 Aralık 2023 11:36

Makine daha evi süpürmeden arıza veriyor bana dönüş olarak saç takılmış diyorlar bende diyorum ki süpürme moduna geçemediki daha ilerlemedi ki saç takılsın ayrıca bu süpürge değil mi önden saçlarımı toplamam gerekiyor diyorum bana hala diyor ki arada bir saçlarınızı temizleyebilirsiniz diyor hala dalga geçer gibi üslupları da bir tuhaf ben mi anlatamıyorum karşı taraf mı algılamıyor lütfen yardımcı olur musunuz mağdur olan benim laf yiyen yine benim sorunu çözülmeyen yine benim

22 Aralık 2023 11:38

Madem saç takıldı neden sorunum çözülmedi geri gönderdiğinizde 2 keresindede bu üçüncü gönderişim iade istiyorum artık 8. Ayda aldım şu an 12. Aydayız ben 2. Ayından beri teknik servisle uğraşıyorum resmen rezil etti beni lanet olsun aldığım güne ya

22 Aralık 2023 11:41

Video atıyorum düzelmediğine dair isterseniz getirebilirsiniz yine diyor götürüyorum tekrar bir şey yok diyor alıyorum evde bir da bakıyorum yine video çekip atıyorum bana tekrar dalga geçer gibi isterseniz getirebilirsiniz diyor ya kaç kere getirdim video gösterdim anlamıyorum cidden bu kadar aptal yerine konulamaz bir insan ya cidden

28 Aralık 2023 10:34 (Şikayetten 7 gün sonra)

Berkay sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 19:47
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Robot Süpürge: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis

24 Kasım 2024 15:44

31 Ağustos 2024 16:47
Cihat sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Robot Süpürge İle Hayal Kırıklığı!

04 Kasım 2024 23:06

18 Ocak 2025 19:15