Erdal sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Maraton Süpürge Hortumu Kırılması

26 Mart 2024 13:02

Philips Marathon XP9125 süpürgeyi 19 Kasım 2022 tarihinde Trendyol'dan satın aldım. Süpürgenin kıvrımlı hortum kısmı çok çabuk kıl topluyor. Normal süpürgelerin borusundan daha geniş ve daha yumuşak bir yapısı var. Servise götürdüğümde garanti kapsamına girmediği söylendi. Yeni bir hortum almayı düşündüm ancak servis çalışanı, aynı sorunun tekrarlanacağını ve almanın gerekli olmadığını ifade etti. Daha kalın ve dayanıklı bir hortum aradım ancak bu çapta uygun bir ürün bulamadım. Maalesef, gözü kapalı güvenilen bir markanın bu şekilde bir süpürge üretmesi çok garip. Hortumun çapı bir miktar dar olsa, piyasada bulunan daha iyi hortumlar var ama maalesef uymuyor. Bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Ayrıca, 3 yıl ek garanti satın almıştım ve bu da trajikomik bir duruma dönüştü.

26 Mart 2024 15:00 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Sizin ilettiğiniz parça da kullanıcıya bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile ücretli işlem sağlanmaktadır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Erdal
26 Mart 2024 20:26

Zaten ücretini ödeyerek servisteki arkadaşın iki ay sonra bu hortumun da aynı şekilde olacağını söyledi ve almaktan vazgeçtim keşke siz daha iyi bir hortum yapsaydınız da bizi bu duruma düşürmeseydiniz

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Philips Marathon Ultimate Süpürge Hortumu Ve Borusu Sorunlu

Ömer
13 Ekim 2023 10:38
Philips Marathon Ultimate Süpürge Hortumu Ve Borusu Sorunlu

Yüksel
28 Mart 2024 23:04
Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

Rümeysa
17 Ağustos 21:42