Kadir sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips EP5547/90 Latte GO Kahve Makinesi

28 Kasım 2023 21:47

Philips EP5447/90 model kahve makinesini 4. Ayda aldım. 10. Ayda süt haznesi süt damlatmaya başladı. 11 ayda teknik servise götürdüm. İnceleme sonrası aksesuarlar garanti dışı olarak dönüş aldım.
Makine ile birlikte kutu içinden çıkan parça neden garantiye sokulmaz? Bunun hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Türkiye' nin 1 numarası olarak lansman yapılıyor fakat ürünün arkasında durulmuyor.
Süt haznesinde hasar yok deformasyon yok Belli ki ürünün kendisinde üretim ya da dizayn hatası var.

11 Aralık 2023 16:47 (Şikayetten 12 gün sonra)

Sayın Ö., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. İlgili süt haznesi cihazdan ayrı olan sarf malzemedir. Sarf malzemeler garanti kapsamında değerlendirilemez. Yetkili servisimizin ilettiği bilgiler doğrultusunda, www.phaksesuar.com sayfamızdan ya da yetkili servislerimizden ücret karşılığında satın almanız gerektiğini üzülerek belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Kadir
12 Aralık 2023 09:45

Sayın yetkili Aksesuar; standart satılan özelliklere ilave kullanılmak istenen özellikler için kullanıcının ilave alması gereken parçalardır. Siz makineyi latte GO olarak 12 çeşit kahve yapar diye bana satıyorsunuz. Bana makine 6 çeşit sütsüz kahve yapar. Bu aksesuarı alırsanız sütlü de dahil 12 çeşit kahve yapabilirsiniz deyip bende bu aksesuarı alsam anlarım. Bu da mantıklı değil ama yineden sizin açıklamanıza göre anlayabilirim Diğer bir konu satış ağınızda bana bir ürün gösteriyorsunuz komple bir kutu içinde ve bu ürün şu kadar süre garantili olarak pazarlıyorsunuz. İçindeki şu parça ayrıdır bu garanti dışıdır gibi bir açıklamanız yok. Bu iki durumda da firma olarak halkı yanıltıcı yanlış pazarlama ve eksik beyan nedeni ile benim mağduriyetimi gidermelisiniz.

Yusuf

Sayın Philips, Kutu içinden çıkan aparata nasıl aksesuar diyebilirsiniz? Pes doğrusu! Güncel Türkçe sözlük (TDK) aparat Almanca kökenli. 1. İsim Herhangi bir aracın çeşitli amaçlarla kullanılmasını sağlayan parçaları. 2. İsim ► araç gereç. (Oxford Sözlük) aparat sözcüğü, bir işin yapılabilmesi için gerekli olan araç gereç demektir. ------------------- Güncel Türkçe sözlük (TDK) aksesuar Fransızca accessoire 1. İsim Bir aletin, bir makinenin işlevine katılmayan ancak kendine özgü ayrı bir yararı bulunan alet, araç veya nesne: "Bu pozlar için fotoğrafhanenin kendi özel dekoru ve aksesuarı vardı ki bunlar da çoğunlukla birbirine benzer eşyaydı." - Aziz Nesin (Oxford Sözlük) Aksesuar: Asıl olana, ana durumundakine eşlik eden, onunla birlikte bulunan ve kullanılan, onu herhangi bir yönden bütünleyen ama ayrıntı sayılabilecek şey. "Arabaya birkaç aksesuar aldım"

Yusuf

Aparat ile aksesuar arasındaki farkı bilmeyen "Philips"...

Onur

Philips pişmanlıktır. Ürünü satarım parasını cebe atar sonrası beni ilgilendirmez politikasını benimsemiş bir firma. Tüketici haklarını da ihlal ediyor.

Aynı kutu içinde çıkan veya aynı anda gönderilen ürün nasıl aksesuar oluyor Sayın Philips yetkilisi... Veya bu ürünü açıkça belirt garanti dışı diye ve makine özelinde belirt sütü dahil etme ve ona göre kahve çeşitlerini say süte göre reklam yapıp pazarlama yapın... Sonra garanti dışı deyin Trajikomik bir durum...

Murat
13 Mart 19:27