PHILIPS Ev Aletleri Philips Elektrikli Süpürge Çekim Gücü Problemi

PHILIPS Ev Aletleri Philips Elektrikli Süpürge Çekim Gücü Problemi
22 Mayıs 2024 14:18954

Merhaba, model no FC9750/07 numaralı Philips elektrikli süpürgemi ortalama 2 yıldır kullanıyorum. Hediye olarak geldiği için fiş bilgisi mevcut değil, sadece garanti belgesi var. Ürünün çekim gücü o kadar zayıf ki hiç memnun kalmadım. Ömrü hemen tükeniyor ve sürekli temizlememe rağmen çekim gücünde hiçbir değişiklik olmuyor. Aldığım günden beri maalesef memnuniyetsizim.

22 Mayıs 2024 14:44 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en yakın servisimizde ürünü inceletmeniz gerekmektedir. Servisimiz tarafınıza memnuniyetle yardımcı olacaktır. Ürünlerimiz de fatura belgesi garanti belgesi yerine geçmektedir. Bu nedenle servisimizden garanti kapsamı içerisinde destek alabilmeniz için fatura belgenizi olması gerekir. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Irmak
24 Mayıs 2024 12:13

Merhaba ben Tuzladayım en yakin Philips yetkili bayisini aradım onlar kartalda olduklarını servis gelip alırsa 480 TL ödeme yapmanız gerekiyor dediler 2 yılı doldurmamış bir makine elimde faturası yok hediye olarak geldi garanti belgesi var ben makineden memnun değilim sizde tüketiciyi zora sokmadan alternatif üretirseniz sevinirim

Philip Fc6724 Süpürge Çekim Gücünün Olmaması

12 Eylül 2023 23:11340

Philips fc6724 modelini kullanıyorum. Süpürge ilk aldığım zamanlarda çok güzel çekim gücüne sahipti. Şu an çekiyor tüm ç...

Tümünü Gör
Philips Elektrikli Süpürge Sürekli Kendini Bekleme Moduna Alıyor!

PhilipsElektrikli Süpürge Sürekli Kendini Bekleme Moduna Alıyor!

Nazlı
Philips Süpürgeyi Kapatmama Rağmen Başlık Çalışmaya Devam Ediyor!

Philips SüpürgeyiKapatmama Rağmen Başlık Çalışmaya Devam Ediyor!

Neslihan
Philips Ev Aletleri Süpürge Arızası

Philips EvAletleri Süpürge Arızası

Fatma
Philips Ev Aletleri Cihaz Çalışıyor, İstop Ediyor

Philips EvAletleri Cihaz Çalışıyor, İstop Ediyor

Erdal
Philips Süpürge Tekerleri Kırıldı!

Philips SüpürgeTekerleri Kırıldı!

Ridvan
Philips Marathon Ultimate Süpürge Sıkıntısı!

Philips MarathonUltimate Süpürge Sıkıntısı!

Berivan

Öne ÇıkanKonular