PHILIPS Ev Aletleri ALL İn One Cooker HD2151/62 Silikon Conta Aranıyor.

02 Temmuz 2024 09:58

ALL in One Cooker HD2151/62. Basit bir silikon conta ama bulunamıyor. Aldığım yere Philips müşteri temsilcisine soruyorum servise yönlendiriyorlar onlarda not alıp isteyelim vs deyip geri dönüş yapmıyorlar. Ne yapalım? Çöp mü oldu şimdi. Bir şekilde bulun bir conta neden bu kadar sorun oluyor tedarik Çin denmi isteyelim? Satıyorsunuz parçası yok kurumsal firmaya yakışmıyor.

02 Temmuz 2024 12:20 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak hangi servis ile görüşme sağladınız? Servisin ismini bizimle paylaşabilir misiniz? Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

03 Temmuz 2024 11:03

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili sizin adınıza ilgili departmanımız ile görüşme sağlanacaktır. Beklemenizi rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

04 Temmuz 2024 11:28

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili sizin adınıza ilgili departmanımız ile görüşme sağlanmıştır. Servisimiz cihazınızın parçası için depoya mail atmıştır. Bilgi aldıktan hemen sonra sizinle iletişime geçerek bilgilendirme sağlayacaklardır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Hakan
04 Temmuz 2024 13:18
PHILIPS Ev Aletleri ALL İn One Cooker HD2151/62 Silikon Conta Aranıyor.

Öncelikle ilgileniyormuş gibi yaptığınız için teşekkür edemiyorum. Son yolladığınız mesaj şu şekil de::Konu ile ilgili sizin adınıza ilgili departmanımız ile görüşme sağlanmıştır. Servisimiz cihazınızın parçası için depoya mail atmıştır. Bilgi aldıktan hemen sonra sizinle iletişime geçerek bilgilendirme sağlayacaklardır. Diyorsunuz. Ben bu bölümleri geçeli 3 ay oldu. Sonuç ve çözüm için bekleyeceğim zaman nedir? Bu servis bu konuyu çözebiliyor olsaydı çözerdi diye düşünüyorum. Bu olayı çözün o servis bu servis beni ilgilendirmiyor. Sattığınız ürünün basit bir parçasını nereden bulursanız bulun. Ama bulamıyorsunuz o servise bu işi yaptırmaya çalışırken bizleri mağdur edip süreyi uzatıyorsunuz garip gelmiyor mu size? Kurumsal firmaya yakışıyor mu?

Hakan
05 Temmuz 2024 09:16

2400 TL imiş sizin servis bulmuş. Yenisi 5.000 TL olduğuna göre Vestel ya da Arçelik den alıp yenilemek daha mantıklı olacak diye düşünüyorum. Yinede hem size hem de süper servise teşekkür ederim.

18 Aralık 2024 17:27

Philips Tencere Basınç Sorunu Çözülmüyor

12 Şubat 19:16
İkbal sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 22:15
PHILIPS Ev Aletleri Buharlı Pişirici Arızası
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 12:54
PHILIPS Ev Aletleri Philips Markası Ürünlerinin Arkasında Durmuyor