Philips Dik Süpürge 35 Kod Hatası

Philips Dik Süpürge 35 Kod Hatası
13 Eylül 2023 10:027.324

14 Temmuz'da Philips XC8349/01 Agua Plus kablosuz elektrikli süpürge aldım. Ama almaz olaydım hem şarjı çok az gidiyor hem daha 2 ay olmadan 35 hata kodu verdi müşteri hizmetlerine söyledim aşırı sıcak veya soğuktan olmuştur dedi. Ben de apartmanda ara katta gayet güneş alan bir dairede oturuyorum hatta 3 gündür yakıyoruz doğalgazı kaloriferden çok uzakta bir yerde asla ne çok sıcak ne çok soğuk temas etmedi dedim Yozgat şubesine yönlendirdi onlarda ya kargoyla ya kendiniz getirin dediler ben hemşireyim eşimde sağlıkçı aşırı yoğun çalışıyoruz Akdağmadeni'nden çıkıp götürmek çok zor. Kargoya da hem para vermek istemiyorum hem de sağlam götüreceklerini düşünmüyorum daha iki ay olmuş hemen arıza vermiş bir ürüne o kadar masraf yapmak bana saçma geliyor kendim düşürsem kırsam amenna. 2 ayda hata veren bir üründen asla bir şey beklemiyorum ben. Yapılsın veya yapılmasın bir daha bu markaya tercih etmeyeceğim.

14 Eylül 2023 10:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Tüketicimiz, Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servise başvurmanızı rica ederiz. Memnuniyetle yardımcı olunacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Leyla
7 Ekim 2023 15:56
Eki aç

Ben bu kadar ilgisiz bir müşteri hizmetleri görmedim. Süpürgemi garantiye yollamıştım 35 kod hata verdiği için (kendi maddi imkanlarımla ilçedeyim) cuma geldi denedim 13 Sn. Ye çalıştı hemen 35 kod hata verdi. Nasıl olur da servis motoru yanmış sıfır ile değiştirdik kartı da değişti deyip denemeden yollar ya var mı böyle bir şey ya da 3 4 dakika çalıştırmaz büyük ihtimal 10 saniye çalıştırdılar Okey dediler. Kesinlikle iade istiyorum başka süpürgem yok 2 haftadır rezil oldum asla değişim ve tamir istemiyorum. İade istiyorum acil bir şekilde

13 Eylül 2024 22:01

Aynı hata kodu benim dikey süpürgemde de var çalışmıyor 2sene oldu asla bir gün randımanlı çalışmadı süpürürken devamlı duruyor tekrar çalıştırıyorum 15-20 saniye arayla o kadar yorduki beni bu süpürge Küçük el süpürgesine kaldım asla bir daha kullanmam

Philips Ev Aletleri Xc 8349 Aqua Süpürge Kalitesizliği

22 Eylül 2023 21:393.071

12/10/2022'de internet üzerinden Philips xc8349/01 series Aqua Plus şarjlı dikey süpürge satın aldım, 3,5 ay kullanım so...

PHILIPS Ev Aletleri Philips Yetkili Servis, Garantili Ürününü Ücretli Tamir Ediyor!

20 Ağustos 2024 04:164.582

Philips XC8349/01 Aqua Plus 25.2 v Dikey şarjlı süpürgeyi 14/03/2024 tarihinde aldım. 16/08/2024 de, süpürge bağlantı ye...

Sorumsuz Servis Ve Çözülmeyen Ürün Problemi

30 Mayıs 2025 12:341.791

Yaklaşık 1 buçuk ay önce Philips xc8090/01 dik süpürge aldım. Aldığımın haftası problemli olduğunu anlayıp tedarikçi fir...

Tümünü Gör
Philips Elektrikli Süpürge Sürekli Kendini Bekleme Moduna Alıyor!

PhilipsElektrikli Süpürge Sürekli Kendini Bekleme Moduna Alıyor!

Nazlı
Philips Süpürgeyi Kapatmama Rağmen Başlık Çalışmaya Devam Ediyor!

Philips SüpürgeyiKapatmama Rağmen Başlık Çalışmaya Devam Ediyor!

Neslihan
Philips Ev Aletleri Süpürge Arızası

Philips EvAletleri Süpürge Arızası

Fatma
Philips Ev Aletleri Cihaz Çalışıyor, İstop Ediyor

Philips EvAletleri Cihaz Çalışıyor, İstop Ediyor

Erdal
Philips Süpürge Tekerleri Kırıldı!

Philips SüpürgeTekerleri Kırıldı!

Ridvan
Philips Marathon Ultimate Süpürge Sıkıntısı!

Philips MarathonUltimate Süpürge Sıkıntısı!

Berivan

Öne ÇıkanKonular