Şirvan sonuçtan çok memnun

PHILIPS 9751 Promax Servis Sorunu

23 Kasım 2023 11:09

3 Mayıs'ta Trendyol üzerinden Philips FC9751 Pro Max süpürge aldım. Ağustos ayında motorundan farklı bir ses gelmeye başladı. Ağrı'daki yetkili servise gönderdim, bu tür sesin normal olduğunu, zamanla böyle olabileceğini söylediler. Tekrar dönüş yaptıklarında filtrenin tıkalı olduğunu ve bakımlarının yapıldığını söylediler. Ancak geldiğinde aynı problem devam ediyordu. 10 Ekim'de süpürgem çalışırken birden durdu ve yanık kokusu oluştu, bu sebeple çalışmadı. Tekrar 10 Ekim'de yetkili servise gönderdim. Onarım değil, değişim istediğimi ilettim. 3 hafta sonra dönüş yaptıklarında garanti kapsamını görmediklerini söylediler. Biz itiraz edince ustasıyla görüştük, 'Size yanlış bilgi verilmiş, garanti belgesi yok' dediler. Halbuki biz garanti belgesi ve faturasıyla gönderdik. Tekrar faturayı gönderdik. Bilgisiz Ağrı yetkili servisi yüzünden tekrar yeni bir servis süreci başladı. Defalarca aradığım müşteri hizmetlerini tekrar aradım, ürünün sıfır olarak gönderileceğini ama bunun için beklemem gerektiğini söylediler. İkinci bir süpürgem de yok. 10 gün geçtikten sonra tekrar arıyorum, hala dönüş yapan yok. Philips markasına güvenerek aldım ama 10 Ekim'den beri mağdurum. Servis ve müşteri hizmetleri kesinlikle yeterli değil. Sıfır bir ürünü kargolamak bu kadar zor olmamalı.

29 Kasım 2023 17:36 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sayın Ş., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili gerekli kontrolleri yapıyoruz. En kısa süre içerisinde geri dönüş yapacağız. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

04 Aralık 2023 17:15

Sayın Ş., Cihaz değişimi yapılmış olup yeni cihazınız siz değerli tüketicimize teslim edilmiştir. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Şirvan
04 Aralık 2023 17:17

Teşekkür edemeycegim maalesef çünkü 1.5aydir mağdur edildim

Philips Speed Pro Max Süpürgenin Teleskopik Borusu Bir Yılda Kırıldı, Çözüm Bekliyorum

03 Kasım 00:39
philips-speed-pro-max-supurgenin-teleskopik-borusu-bir-yilda-kirildi-cozum-bekliyorum-3.jpg
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 11:31
Önder sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 16:25

23 Kasım 2024 10:20