Philips 8057 Dikey Süpürge Sürekli Filtre Hatası Veriyor!

22 Şubat 2024 16:1622.379
Sümeyye
21 Şubat 2024 13:30

15 Aralık 2023 günü N11 uygulaması üzerinden Philips 8057 dikey süpürgeyi sipariş ettim 1 hafta sonra filtre hatası vermeye başladı temizledim yıkadım kuruttum tekrar denedim yine aynı hatayı verdi sonra bir ay kullanmadım tekrar açtığımda tekrar aynı hatayı verdi servise götürdüm kullanamamışsınız filtreyi yerine oturtmanız lazım dediler dikkatle simdi filtre takıyorum yine aynı hatayı veriyor ben bu süpürgeyi kullanamayacaksam neden aldım birileri sorunumu çözsün artık Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim hakkımı onlar savunsun.

28 Şubat 2024 14:55 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın A., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en yakın servisimizde ürünü inceletmeniz gerekmektedir. Servisimiz tarafınıza memnuniyetle yardımcı olacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Yorumlar(22)

14 Nisan 03:50

Aynı

10 Temmuz 2025 21:55

Philips 8057 aynı hata bizim süpürgedede var çözümü yok sanırım

6 Temmuz 2025 23:34

Filtre hatası veriyor ne yapmak gerekiyor bilmiyorum çekiş gücü de düştü yani hiç memnun değilim

17 Kasım 2024 22:58

Daha 1 ay oldu süpürgeyi alalı ve filtre hatası çözüme ulaşan var mı bir dünya para verdik nasıl yapmamız lazım acaba yazıklar olsun bana aldıktan sonra bu sorunların olduğunu gördüğüm için güya Philips aldık

29 Ekim 2024 13:45

Sürekli aynı hata bende de mevcut iki filtreyi tertemiz yıkadım kuruttum makineyi temizledim hem güzel çekmiyor hem hata veriyor

25 Ekim 2024 15:57

Bende aynı sorunu yaşamaya başladım 2 filtrede de temiz olmasına rağmen sürekli i8 hatası veriyor çıldırtcak neredeyse sorun ne anlamadım çözüm bulan oldu mu?

Aylin
25 Eylül 2024 09:13

Şurada gördüğüm kadarıyla neredeyse hiçbir şikayeti çözmemiş koskoca Philips! İnanılır gibi değil! Ve ben tüm bunları ancak ürünü satın alıp sorun yaşadıktan sonra görüyorum. Bana da yazıklar olsun

Pinar
5 Eylül 2024 01:24

Asla helal değil bu süpürgeden kazandıkları paralar asla helal etmiyorum. Ucuzda almadık ki es gecelim paramın geri ödenmesini istiyorum bu nasıl bir süpürgedir bu kadar kotu olamazdı sürekli filtre hatası veriyor en yüksekte çekim gücü en düşükte gibi çalışıyor performansı düştü aşırı mutsuzum Philips alıp pişman olacağım aklıma gelmezdi bundan sonra hep Philips tercih ederdim ama artık evimin kapısından geçirmem asla

1 Eylül 2024 03:17

Aynı hata bende de var ve filtre yedeğini denedik süpürgenin motorundan en yüksekte bile sesi en düşükte gibi ve aşırı az çekiyor. Alalı daha 2 ay oldu. Sürekli bu hata da aldığımızdan beri var

Özge
17 Nisan 2024 14:59

Aynı problem bende de var sorunu çözebildiniz mi acaba?

Yeni Alınan Philips Süpürgenin Başlığı Kırıldı Garanti Kapsamı Dışında Tutulması Kabul Edilemez

4 Mart 21:062.006

Philips 8057 model dikey süpürgeyi 11.11.2024 tarihinde Media Markt’tan satın aldım. Cihaz çok yeni olmasına rağmen başl...

Tümünü Gör
Philips Dikey Süpürge Kırılması

Philips DikeySüpürge Kırılması

Emre
Philips Kuru Süpürge Başlık Sorunu

Philips KuruSüpürge Başlık Sorunu

Şeyda
Philips 7000 Serisi Süpürge Şikayeti!

Philips 7000Serisi Süpürge Şikayeti!

Hatice
Philips Dik Süpürge Hüsranı!

Philips DikSüpürge Hüsranı!

Filiz
Philips Süpürge 4 Ayda Ürün Kırıldı

Philips Süpürge 4Ayda Ürün Kırıldı

Hüda
Philips Kilitli Kalan Ve Çatlayan Teleskopik Boru!

Philips KilitliKalan Ve Çatlayan Teleskopik Boru!

Hasan

Öne ÇıkanKonular