Peynirci Baba Aynı Ürüne Farklı Etiket Farklı Gramaj

Peynirci Baba Aynı Ürüne Farklı Etiket Farklı Gramaj
11 Haziran 2024 22:17

Burada Gemlik Manastır şubenizden alışveriş yapıyorum, yani yazlıkçı değilim. Bugün, yani 11 Haziran 2024 günü, 8.30 sularında alışveriş yaptım. Satarken herkes çok ilgili, iyi, güzel, hoş; ödeme yaptım, çıktım. Kapıda fazla ödediğimi fark ettim, fişi kontrol ettim ve 104 TL'lik zeytine Tirebolu fındık diye 371 TL barkod basılmış. Dükkana döndüm, baktılar, yanlış basılmış. Sorun şu ki iade aldıklarından fişi ibraz edemiyorum. Orada ağırlık 750 gr yazıyor ama poşet üstünde 635 gr yazıyor. 750 yazdığına şuradan eminim, tereyağı mı bu kadar tuttu acaba dedim, o da 750 gr 371 TL olmaz dedim. Yani barkod da gramaj da farklı kasadakinden ve ben demek ki alışverişte dikkat etmeliyim, kontrol şart deyince kıyamet koptu. Yardım ediyoruz ya, iade alıyoruz. İşte bir genç çocuk var, bana dedi ki: 'Abla, bakma sen böyle genç olduğuma, ben neler yaşadım. 10 saat çalışıyoruz. Karışmış işte,' gibi kendini savundu. Ben buna dikkat etmesem boşuna para ödeyeceğim ve bir de sanki gelip paramı geri almak isteyince suçlu ilan edildim. Ricam, çalışanları az çalıştırın, bakın sonra bize isyan ediyorlar. Ayrıca bu bölgede yazlıkçı muamelesi de yapılıyor, teftiş lütfen.

12 Haziran 2024 08:42 (Şikayetten 10 saat sonra)
Selver
12 Haziran 2024 19:59

Eğer iadeleri kontrol ederseniz şubeden 11 Haziran 20 30 gibi ne olduğunu anlayacaksınız

19 Aralık 2024 11:46
Esenlik Market'te Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve Müşteri Hizmeti Sorunu
Esenlik Market'te Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve Müşteri Hizmeti Sorunu

Ömer
14 Mayıs 2024 13:03
Tukaş Müşteri Saygısı Yerine Menfaati Düşünen Bir Market
Berrin sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 09:59

28 Temmuz 2023 11:57