Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
22 Eylül 2024 22:16

Merhaba; 14 Eylül 2024 Cumartesi günü (1 hafta önce) İzmir Egem Peugeot Bayisinden 0 kilometre 408 araç satın aldım. Daha 4. günü aracın sol ön gündüz LED farı arızalandı, yanmıyor. Araç henüz 500 km'de, toplasan 10-15 kere ya bindim ya binmedim. İlk çalıştırmada (marş bastığında) “Motor Arızası” uyarısı alıyorum. 19 Eylül Perşembe günü servise gittim. Yanmayan LED için parça sipariş ettiler (ellerinde yokmuş, 1 ayı bulabilirmiş. Bizim aslan bir dişi kırık geziyor anlayacağınız). Motor Arızası uyarısının yazılımsal olduğunu söylediler. Yazılım gelince düzelecekmiş. Şimdi; Sayın Peugeot yetkilisi, burayı çok dikkatli okuyun; Siz insanların kolay araba alabildiğini mi sanıyorsunuz? Birkaç milyonluk araç satıyorsunuz ama sadece 4 gün sonra bozuluyor, lambası yanmıyor. Aynı araçların Fransa'da, Almanya'da bu şekilde arızalar vermediğine eminim. Verseler orada sizi tek bir gün dahi açık tutmazlar, kapatırlardı. Şimdi avukat arkadaşlarımla işin hukuk tarafını araştırıyoruz, markayı dava etmek istiyorum. Peugeot alacak kişiler; arabalar dışarıdan bakıldığında ışıl ışıl, adeta ateş ediyor ama bu markanın ürünlerinde muhtemel benzer arızalarla karşılaşırsınız. Daha ucuz fiyatlara, daha iyi arabalar olduğunu yaşayarak tecrübe ettim.

profile profile profile

Ayhan
Ayhan

Bende aynı araç aldım aynı sorun bende de vardı saatim kurtuldum

Erdem
Erdem

Çok uğraşırsın sayın dostum Peugeot pişmanlıktır her ne olursa olsun mallarının arkasında durmuyorlar hukuki süreç işe bizde denedik bir sonuç alamadık Türkiye'de Peugeot satışı yasaklanmalıdır.

Peugeot Servisinde Beyin Yakan Sorunlar

Özgür
16 Şubat 2025 16:02

22 Temmuz 2024 12:41
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Katalizör Arızası Ve Mağduriyet

Tamer