Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Yeni Aracımda Sürekli Yaşadığım Teknik Sorunlar!

Peugeot Yeni Aracımda Sürekli Yaşadığım Teknik Sorunlar!
10 Eylül 2024 13:42

12.03.2024 tescil tarihli 06 *** 585 plakalı 308 e gt 115 KW (2024 model yılı) model aracın sahibiyim. Aracımı teslim aldığım günden bu yana araçla ilgili sürekli sıkıntılar yaşadım. Araçla çıkmış olduğum uzun yolculuklar sırasında (17-22 Haziran Balıkesir Ayvalık, 08-29 Ağustos Trabzon) araç şarj sonrası hatalar vermeye başladı. Klima çalışmadı ve 40 derece rutubetli havada 20 saati aşkın yolculuklarda çocuklar perişan oldu. Araçta klima sisteminin çalışmamasının yanı sıra zaman zaman “Elektrikli Çekiş Sistemi Arızası: Onarım Gerekiyor” hatası, far hatası ve uyarı sesinin yolculuk boyunca çalma arızası gibi arızalar da verdi. ABC Peugeot yetkili servisi aradım, 24 Haziran Pazartesi günü araca reset attılar ve arızanın giderildiğini söylediler. (Bu arada servis kaydı açmamışlar). Trabzon yolculuğunda da bozulunca Vardallar Yetkili Servisi’ne götürdüm. İnanılmaz umursamaz kötü bir servis. Sabah 8:30’da aracı götürdüm. Genel Müdürlükle 4 defa telefonla konuşmam neticesinde akşam 17:00’de zoraki bir araca baktılar. Sonra Fransa’daki sisteme bağlanmadığını söylediler ve aracı teslim ettiler. Belge vermelerini istedim. “Hiçbir işlem yapılmamıştır” diye belge verdiler. Dönüşte Ankara’da yine ABC Peugeot’a götürdüm, yine arızanın giderildiğini söylediler. Benim zorlamalarımla bir belge verdiler. Farklı şarj ünitelerinde şarj edersem yine aynı hataların verip arızaların oluşacağını söylediler. Satış esnasında böyle bir bilgilendirme yapılmadı deyip satış temsilcimle görüştüm. Satış Temsilcim a*** Hanım, kendisinin de böyle bir bilgisi olmadığını teyit etti. Sıfır araç 6 ayda resmen bütün sorunları yaşattı bana.

Yorumlar (6)

Mert
Mert

Merhabalar, bende de Opel Astra-e var aynı problem arada bir çıkıyor. Pek önemsemedim, acaba sizinki çözüme kavuştu mu problem neymiş anlayabildiniz mi?

Uğur

Çözüm maalesef sadece bilinen şarj ünitelerinden şarjetmek. Arada yine hata veriyor ama hep pasif hata

Serdar
Serdar

Hocam farklı şarj üniteleri derken yani nasıl? Biraz açıklar mısın?

Uğur

Hocam bir şey olacak korkusuyla ZES trugo WAT epsis markası dışında şarj ünitesi kullanmıyorum

Yasin

Merhaba. Sorun çözüldü mü?

Uğur

Hayır maalesef sadece bilindik markalarda şarj yapabiliyorum. Artık şarj istasyonu çoğaldığı için pek sorun olmuyor ama bilinmedik şarj istasyonu kullanırsanız aynı sorunlar yine çıkıyor

Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot E3008 Yazılım Arızası Sonrası Uzun Süren Servis Bekleyişi Ve İkame Araç Sorunu

Mikail
16 Eylül 2025 09:15
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Mağduriyeti: Peugeot 3008 Aracımda Bitmeyen Sorunlar

23 Ekim 2024 19:50
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Servis Sürecinde Yaşanan İletişim Sorunları!

24 Ekim 2024 15:33