Elif sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Mağduriyeti: Peugeot 3008 Aracımda Bitmeyen Sorunlar

23 Ekim 2024 19:50

2021 model 3008 Peugeot aracım var. Aracımın tüm bakım ve arızalarını yetkili servisinde yaptıran bir kullanıcıyım. Uzun zamandır aracımda bir ses var, pedal kısmının paspasa sürttüğünü belirttiler. Servis, bakım esnasında eksantrik kayışında sorun olduğunu, değişmesi gerektiğini belirttiler. Kabul ettik, fiyat indirimi de sağladılar. 24 bin TL ücret ödedim fakat aracı benden aldıktan sonra kayış ve eksantrik bölümünün komple arızalı olduğunu belirttiler. Israrlarıma rağmen bir kolaylık sağlanmadı. Aracın arızasını yaptırdım. Gerekli parçalar değiştirildi. Bu süreç zarfında aracım 15 gün serviste bekletildi, 16 gün sonra aracımın arızası tamamlanıp teslim edildi. Araç teslim aldıktan 2 ay sonra, tüm dikkatli kullanmama rağmen ses düzelmedi. Servisten 20 Eylül'de aradım, 25 Ekim'e randevu verebileceklerini, servis bölümünün yoğun olduğunu belirttiler. Tüm ısrarlarıma rağmen 18 Ekim'e randevu verdiler. 18 Ekim'de aracımı Trabzon Vardallar servisine tekrar getirdim. Contasının arızalı, aşındığını ve direksiyon kutusunun arızalı olduğunu, yaklaşık 55 bin TL masrafı olduğunu söylediler. Burada mağdur kim? Ben mi, servis mi, Peugeot mu? İndirim talep ediyorum. Kullanıcı hatası olmadığını, zamanla olabileceğini belirtmelerine rağmen şikayetim giderilmediği gibi mağduriyeti yaşayan ben oluyorum. Aracımı seviyorum ama beni çok üzdüler.

Peugeot 508 Direksiyon Sorunu Ve Garanti Kapsamı

Fevzi
24 Aralık 2024 09:39
Cemil sonuçtan memnun değil

Cemil
27 Nisan 2024 18:45
Peugeot Servis Vardallar Mağduriyet!
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

49 Bin Km'de Motor Arızası Ve Yüksek Onarım Masrafı: Peugeot'dan Beklenmeyen Sorumsuzluk

Ömer
04 Temmuz 2025 16:25
49-bin-kmde-motor-arizasi-ve-yuksek-onarim-masrafi-peugeotdan-beklenmeyen-sorumsuzluk-2.jpg
49-bin-kmde-motor-arizasi-ve-yuksek-onarim-masrafi-peugeotdan-beklenmeyen-sorumsuzluk-1.jpg
Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Aşırı Uzun Servis Süreleri

Hacı
10 Kasım 2023 15:55
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Önceden Ödenen Bakım Paketinin Eksik Hizmet Sunması

Yusuf