Yener sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 2008 Kronik AdBlue Arızası Ve Çözülmemesi

Yener
10 Ağustos 2023 16:37

Annemin 2019 model Peugeot 2008 1.5 HDI marka aracı var. Araç şu an 13 bin km dedir. AdBlue düzenli doldurmasına ve şu an AdBlue tankı dolu olmasına rağmen AdBlue arızası veriyor. Yetkili servise götürdüğümüzde arabayı makineye bağladıklarında depo arıza kodunu söyleyip AdBlue tankının değişmesi gerektiğini söylüyorlar ve 30 bin lira maliyet çıkardılar.

Peugeot müşteri hizmetlerine yaptığımız başvuruyu da reddettiler. Sebep servise gitmememizmiş. Araç daha 13000 km de. Üzerindeki lastikler bile ilk alınan lastikler. Yaptığım araştırmalarda AdBlue probleminin PSA dizel araçlar için kronikleşmiş bir durum olduğunu gördüm. Yüzlerce kullanıcı aynı problemle karşılaşıyor.

PSA bunu kusurlu mal diye kabul etmeli ve PSA 'ya güvenip araçlarını satın alan insanlara zorluk çıkarmamalı. Bu arızanın farkında olup arkasında durmadıkları için kendi servis ustalarının bile önerisi AdBlue iptali yapın diyor. Ben yüz binlerce lira verip aldığım aracımın orijinalliğini bozup illegal bir şey yapmaya neden mecbur bırakılıyorum.

PSA bir an önce bu araçlarda kronik bir bir problem olduğunu kabul etmeli. Çevrede bu kadar AdBlue problemi varken ben 30 bin lira ödemek istemiyorum. Bu nedenle bir an önce bu konunun çözüme kavuşmasını istiyorum.

profile profile profile

07 Kasım 2023 17:42

Peugeot AdBlue Arızası Kronik

Sergen
31 Temmuz 2024 15:14
Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Rifter Kronik AdBlue Arızası

Erdinç