Gülan sonuçtan hiç memnun değil

Gülan
05 Aralık 2024 20:03

Peugeot 2008 GT paket model aracımı, 1 yaşını doldurması itibarıyla Eylül ayında servise bakıma götürdüm. Bakım sonrası aracımda silkeleme ile başlayan problem, zamanla arkadan şiddetli şekilde çarpma oluyormuşçasına tepmeye sebep oldu. Bu birkaç kere devam edince servise götürdüm. Cihaza bağlayıp herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler. Sıkıntım devam edince şanzıman beynine güncelleme yaptılar. Yaklaşık 20 gün olmayan sıkıntı yine başladı. Servise gittiğimde herhangi bir şey yapamayacaklarını söylediler. Bu süreçte servisten çıkamadığım gibi gidip gelirken ciddi bir kaza tehlikesini ucuz atlattım. Lastik patladı, rot başları gitti. Danıştığım tecrübeli ustalar şanzımanın değişmesi gerektiğini söyledi. Psikolojim bozuldu, aracı bu şekilde süremiyorum. Peugeot'nun kusurlu şanzımanı değiştirmesini ve mağduriyetimi gidermesini bekliyorum, aksi takdirde haklarımı arayacağım.

05 Aralık 2024 22:54

Peugeot 2008 gt paket model aracımı 1 yaşını doldurması itibariyle Eylül ayında servise bakıma götürdüm bakım sonrası. Birkaç kere devam edince. Servise götürdüm. Cihaza bağlayıp. Herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler. Sıkıntım devam edince şanzıman beynine güncelleme yaptılar yaklaşık 20 gün olmayan sıkıntı yine olmaya başladı. Servise gittiğinde herhangi bir şey yapamayacaklarını söylediler. Bu süreçte servisten çıkamadığım gibi o yolda gidip gelirken. Ciddi bir kaza tehlikesini ucuz atlattım. Lastik patladı Rot başları gitti Danıştığım tecrübeli Ustalar aynı model aynı sıkıntının değişen şanzımanla giderildiğini, şanzımanın değişmesi gerektiğini söyledi. Psikolojim bozuldu aracı bu şekilde süremiyorum Peugeot'nun kusurlu şanzımanı değiştirmesini ve mağduriyetimi gidermesini bekliyorum.

05 Aralık 2024 22:40

Peugeot 2008 gt paket aracımı, 1 yaşını doldurması itibarıyla eylül ayında servise bakıma götürdüm. Bakım sonrası aracımda silkeleme ile başlayan problem, arkadan kamyon çarpıyormuş gibi tepmeye dönüştü. Bu tepme birkaç kere yinelenince servise götürdüm. Cihaza bağlayıp herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler. Sıkıntım devam edince şanzıman beynine güncelleme yaptılar. Yaklaşık 20 gün boyunca olmayan sıkıntı birkaç gün öncesinde yine başladı. Servise gittiğimde cihaza bağlayıp sıkıntı olmayınca bir şey yapamayacaklarını söylediler. Bu süreçte servisten çıkamadığım gibi gidip gelirken ciddi bir kaza tehlikesini ucuz atlattım. Lastik patladı, rot başları gitti. Danıştığım tecrübeli ustalar aynı modelde böyle bir sıkıntının olduğunu şanzımanın değişmesiyle çözüldüğünü söylediler. Psikolojim bozuldu, aracı bu şekilde süremiyorum. Peugeot ' nun kusurlu şanzımanı değiştimesini ve mağduriyetimi gidermesini bekliyorum.

profile profile profile

Peugeot Servisinde Şanzıman Sorunuma İlgisiz Yaklaşım Ve Çözüm Eksikliği

27 Haziran 2025 14:05

Peugeot Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve İlgisizlik

Ceyhun
31 Aralık 2024 03:06
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 2008: Çözümsüz Sorunlar Ve İlgisiz Bayi Deneyimi

Peugeot 2008 Kronik Problem

Serkan
28 Eylül 2023 11:07
Peugeot 2008 Kronik Problem
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

49 Bin Km'de Motor Arızası Ve Yüksek Onarım Masrafı: Peugeot'dan Beklenmeyen Sorumsuzluk

Ömer
04 Temmuz 2025 16:25
49-bin-kmde-motor-arizasi-ve-yuksek-onarim-masrafi-peugeotdan-beklenmeyen-sorumsuzluk-2.jpg
49-bin-kmde-motor-arizasi-ve-yuksek-onarim-masrafi-peugeotdan-beklenmeyen-sorumsuzluk-1.jpg