Volkan sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 20:57

Severek isteyerek aldığımız Peugeot 2008 araçtan hem bayi hem de arabanın sorunları yüzünden maalesef soğuduk. Defalarca Peugeot Erdemirler Oto'ya aracı göstermeme rağmen çözüm bulmuyorlar ve 'bir şey yok' denilip arabayı geri teslim ediyorlar. 23.12.2023'te aldığım 34 ** 406 plakalı aracın sorunları çok, ben birkaç tanesini yazayım. 1. Anahtar bakım uyarı işareti ilk günden beri var, bayi silemiyor, 'güncelleme gelecek' diyorlar, götürüyorum, silemiyorlar, 'sildik' deniliyor. Teslim ediliyor, araçta yine var. 2. Start-stop düğmesine basınca 'Cat' diye yüksek bir şey kırılıyormuş gibi bir ses geliyor ama bayiye göre yine sorun yok. 3. Şoför koltuğunda deforme, şişlik, potluk var. 2. Ayında belirttim, o zamanlar küçük çizik gibi iz vardı, aradan 7-8 ay geçti, asılma büyüdü. Defalarca yazılı sözlü ilettik, 7 ay sonra 'araç koltuğu kullanımdan dolayı olmuştur' denildi, oysa ki baştan beri vardı. 4. Ön takım baskı balata disk sorunu var. Defalarca gitmemden dolayı bir defa değiştirildi denildi sözde fakat hala devam ediyor ve 'sorun yok' deniliyor. Frene bastığımda kart gurt sesleri var, rahatsız edecek derecede, 100 km üstü direksiyon titriyor ama sorun yok denildi yine bayi tarafından. 5. Dikiz aynası sallanıyor, titreme var, arkadan gelen araç net görünmüyor diyorum, bayi yine 'sorun yok' diyor. Bu aracı ben 7/24 kullanıyorum, çok araç değiştirdim, kullandım, bu kadar sorunlu bir araç ne gördüm ne duydum. Satılan üründe çözüm olmadan dosya kapatıyorlar ve sorunlu araçta sorunlar yok deniliyor. Arabanın var olan hatalarına yok denilip çözümleri tek araba yıkayıp geri veriyorlar. Aldığıma pişman oldum. Koltuğun ve bu arızaların giderilmesini istiyorum. En yakın zamanda, aksi takdirde yasal yollara başvurmak zorunda kalacağım.

profile profile profile

Selçuk

Merhabalar Tarafıma bugün dönüş yapıldı koltukla ilgili olarak normal olduğunu söylediler. Ben de hukuki süreci başlatacağım sizin de bilginiz olsun.

Selçuk

Merhabalar bilgi için teşekkür ederim. Ben de aynı şekilde Peugeot Türkiye'ye yazdım konu ile ilgili dönüş yapılacak. Anlaşılan kronik bir sorun. Bana da bilgi gelirse sizi bilgilendiririm. İyi akşamlar dilerim.

Selçuk

Merhabalar benzer sorunları yaşadım özellikle şoför ve ön yolcu koltuğu aynı şekilde benim de. Mepa ile iletişime geçtim. Onlar Peugeot Türkiye ile iletişime geçin dedi görselleri ilettim cevap bekliyorum. Maalesef kronik sıkıntılar var. Araçtan soğudum. Bana ulaşırsanız ayrıca aynı sorunları dile getirip işlemer konusunda bir yol alınabilir diye düşünüyorum.

peugeot-2008-cozumsuz-sorunlar-ve-ilgisiz-bayi-deneyimi-2.jpg
Volkan

Merhaba biz ilk aldıktan 2 ay sonra küçük bir çizgiydi simdi büyüdü maalesef kullanıcı hatası diyorlar şu an araç inceleme de incelemeden sonra konuyla ilgili haberdar ederim kronik sorunları çok

Peugeot 2008 Sıfır Araçta Kronik Ses Ve Titreyen Dikiz Aynası Sorunu

Batuhan