Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Bilgilendirme Ve Garanti Mağduriyeti

Ferhat
14 Aralık 2024 19:14

05/12/2024 tarihinde Büyükçekmece çetaş bayisinden 2023 model 29000 km. Gt paket 1.5 dizel 3008 Peugeot araç aldım. Aracın ekspertiz falan her şeyi vardı. Aracı aldıktan 6 gün sonra araç marş basmamaya başladı ve araç hiç çalışmadı. Peugeot yol yardımı aradım sağ olsun hemen geldiler. Aracın aküsünün bittiğini söyledi. Gelen usta yarın için servise getirmeni söyledi. Tamam dedik 12/05/2024 yani aldıktan 1 hafta sonra aracı getirdim servise. (Zonguldak Ereğli Aysa bayi) Kendim Zonguldaklı olduğum için buraya getirdim. Servis yetkilileri yaptığı kontrolden sonra akü değişmesi gerektiğini ve aracın garantisi olmadığı için ücretli değişmesi gerektiği söylediler. Garantisinin olmamasının sebebi 15000 km bakımı 24000 km yapıldığı için tabi biz bunu bilmiyorduk çetaş bayisi bize bu Bilgiyi vermedi. Ayrıca 1 yıllık akü nasıl bitiyor bitse bile garantisinin olması lazım değil mi. Bizde şok olduk. Tabi iyi niyet garanti falan derken bir kabul etmediler. Mecbur ücret karşılığında değiştirdik. Çetaş bayisine bu durumu bildirdim onlarda nasıl olur. Böyle bir şey garanti kapsamında değişmesi gerektiğini söylüyorlar. Tabi biz mağdur olduk. Aracın garantisi olmadığına mı yanayım Nasıl bir yol izlemem gerekiyor

Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 5008 Akü Arızası Ve Servis Randevu Sorunları Nedeniyle Mağduriyet

Arıkan
09 Ocak 2025 16:37

Meltem
26 Haziran 2024 11:14
Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

Ozlem
15 Mayıs 2024 19:52