Derya sonuçtan hiç memnun değil

Perotti Seramik Perottishop.com Şikayeti

27 Kasım 2024 00:09

21.11.2024 tarihinde perottishop.com sitesinden çay bardağı takımı satın aldım. Ürün bulunduğum ile 26 kasımda yani 5 gün sonra ancak gelebildi. Fakat dağıtıma çıkacağı sırada hasarlı olduğu belirtilerek gönderim iptal edildi. Firmayı ve Hepsijet kargo şirketini arayıp yardımcı olmalarını yeni ürünü göndermelerini istedim.

Parasını ödeyen müşterinin mağduriyetini düşünmeden ve en ufak bir mahcubiyet dahi hissetmeden züccaciye ve kargo şirketi suçu birbirlerine atıp durdular. Züccaciye ile görüştüğümde hasarlı ürün kendilerine ulaştığında bana para iadesi yapabileceklerini söylediler.

Para iadesi istemediğimi yeni sağlam ürünü bana göndermeleri gerektiğini söyledim ancak yardımcı olmadılar. Zaten ürünü geç gönderdiler bir de benden kaynaklanmayan bir durumdan dolayı beni mağdur ediyorlar.

Tunç sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 15:07

04 Şubat 2025 23:07
Defolu Ürünler Ve Haksız Kargo Ücretleriyle Karşı Karşıya
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2024 10:12
Mersin sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2024 14:13
"Şikayet var a yazmaya gerek yoktu ama telefonla görüştüğümüzde hayır size bu işlemi yapamayız diye geri dönüş yapıldıktan sonra mecbur yazmak zorunda kaldım. Daha sonra buraya yazınca ertesi gün arayıp hemen değişim işlemini yaptılar bence en başta bu işlemi yapmaları gerekiyordu. Hızlı geri dönüş için teşekkürler."
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 17:01