Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi

505 Şikayet
Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi
(50 değerlendirme)
Şikayet Yaz

Hastanede Kayıp MR Görüntüleri: Tedavim Tehlikede!

Rabia
08 Aralık 02:33

Hastanede Sıcak Su Eksikliği: Hasta Refakatçileri Ve Hastalar İçin Zorluk

Resul
04 Aralık 20:22

Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi Nöroloji Doktorunun Kötü Tavrı Ve İlgisizliği!

Neslihan
03 Aralık 21:45

Karaciğer Biyopsi Sonuçları Neden Gecikti?

Hasan

23 Kasım 11:41

MR Randevusu Kendiliğinden İptal Oldu

Elif
13 Kasım 14:58

Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi Patoloji Bölümüne Bağlanamıyorum!

Emine
09 Kasım 21:23
Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi Patoloji Bölümüne Bağlanamıyorum!

Biyopsi Sonuçlarındaki Gecikme Ve İletişim Sorunları

Emine
08 Kasım 23:47
Biyopsi Sonuçlarındaki Gecikme Ve İletişim Sorunları

Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi Hastane Süreci Yüzünden Mağduriyet Yaşıyorum

Anıl
06 Kasım 10:10

Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi Kadın Doğum Acil Sorunları!

Hatice

24 Ekim 20:22

Hastanede Nezaketsiz Davranış Ve İletişim Eksikliği

Gülcan
22 Ekim 17:34

Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi Ultrason Aleti 7 Aydır Bozuk!

Gülsüm
13 Ekim 16:15
Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi Ultrason Aleti 7 Aydır Bozuk!

Randevumun İptali Ve Mağduriyetimin Giderilmesi Talebi

Metin
10 Ekim 10:42

Sıkça Sorulan Sorular

Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi telefon numarası nedir?
Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi telefon numarası: 0212 314 55 55
Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nden nasıl randevu alabilirim?
Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi web sitesindeki “Online İşlemler” bölümüne tıklayarak Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ne yönlenebilirsiniz.
Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?
Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi açık adresi: Kaptan Paşa Mahallesi, Darülaceze Cad. No:27, 34384 Şişli/İstanbul
Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında farklı sorularım var.
Tüm soru ve sorunlarınızı buraya tıklayıp paylaşabilirsiniz.

Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hakkında

Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi modern tıbbın ve ilerleyen çağdaş teknolojinin olanakları ile sağlık hizmetlerini yüksek kalite standartlarına ulaştırmayı kendisine misyon edinen bir kurum. Hasta memnuniyetini esas alan hizmet anlayışı ile etik değerlere uygun sağlık hizmetleri sunmayı amaçlayan Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, başhekim, başhekim yardımcıları, idari ve mali hizmetler müdürlüğü, sağlık bakım hizmetleri müdürlüğü, destek ve kalite hizmetleri müdürlüğü yönetiminden oluşmakta. Acil servisten çocuk cerrahisine, fizik tedaviden enfeksiyon hastalıklarına, kulak burun boğazdan ürolojiye kadar birçok polikliniği ile hizmet veren kurum kolay ulaşılabilen lokasyonu itibarıyla da avantaj sunar. Daha detaylı bilgi almak için kurumun web sitesini ziyaret edebilir, Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi yorumlar sayfamızdaki tümüyle reel geri bildirimleri inceleyebilirsiniz.

Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Poliklinikleri

Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık ile ilgili farklı pek çok alanda poliklinik bulunmakta. Bu nedenle İstanbul’daki sayısız hasta da almak istediği sağlık hizmetleri için burayı seçmektedir. Acil servis yetişkin & acil servis çocuk bu alandaki öne çıkan polikliniklerden biri. Yetişkinlere ve çocuklara ayrı ayrı verilen bu sağlık hizmeti hayat kurtaracak denli kritik olduğundan da oldukça özenli bir poliklinik. Beyin ve sinir cerrahisi de Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde görebileceğiniz poliklinikler arasında. Beyinden omuriliğe, asıl sinirlerden sinir dokularına kadar birçok noktada hizmet veren beyin ve sinir cerrahisini ise çocuk sağlığı hastalıkları, çocuk cerrahisi alanları takip eder. Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde cildiye de öne çıkan polikliniklerden biri. Bir diğer adıyla dermatoloji olan bu bölüm; deri, saç, tırnak, zührevi hastalıklar gibi alanlarla ilgilenir. Fizik tedavi ve rehabilitasyon polikliniği ile de önemli bir sağlık hizmeti sunan Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, göğüs hastalıkları, göz hastalıkları alanlarında da oldukça faal. Kadın hastalıkları ve doğum, nöroloji, plastik cerrahi, üroloji, kalp damar cerrahisi gibi farklı birçok polikliniğe de sahip olan kurumda çeşitli yoğun bakım üniteleri de var. Kurumun web adresindeki online işlemler bölümünden de randevu alma, evde sağlık hizmetleri, laboratuvar sonuçları gibi hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede merak edenlere de bildirmekte yarar var; kurum İstanbul’un Şişli ilçesindedir.

Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İletişim

Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi iletişim kanalları arasından telefon ve faks seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. 0212 314 55 55 Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi telefon numarasını arayarak kurum ile doğrudan, kolay bir şekilde irtibata geçmeniz mümkün. Yazılı iletişim gerektiği takdirde ise 0212 221 78 00 faks numarasını tercih edebilirsiniz. Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adres bilgisi ise Kaptan Paşa Mahallesi, Darülaceze Cad. No:27, 34384 Şişli/İstanbul şeklindedir. Hastaneye nasıl gidilir merak ediyorsanız; Beylikdüzü istikametinden özel araçlarıyla yola çıkanlar D 100/ E5 hedefine gidebilir, akabinde D 100 ara yolunu izleyip Okmeydanı, Kağıthane, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Çevreyolu yönündeki çıkışları kullanabilir. Kadıköy gibi Anadolu Yakası’ndan gelenler ise Avrasya Tüneli, İstanbul Çevreyolu gibi alternatifleri değerlendirebilir. Dilerseniz Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi şikayet ve yorum bölümümüzdeki hasta geri bildirimlerini inceleyerek de kurum hakkındaki birçok sorunuza birinci elden yanıt alabilirsiniz. Randevu sisteminden doktorlara, acilden test & tahlil sonuçlarına kadar aklınıza gelebilecek pek çok konudaki değerlendirmeler burada yer almakta. İsterseniz siz de Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkındaki tüm görüş, talep ve önerilerinizi burada paylaşarak yorumlarınızın öne çıkmasını sağlayabilirsiniz.