Nazan sonuçtan hiç memnun değil

Pazarama Kendi Hatası Yüzünden Benim Kartımı Kaydetmemi İstiyor

17 Mayıs 2024 15:26

Yaklaşık bir buçuk ay önce Pazarama adlı uygulamadan oğlum için bir sweatshirt satın aldım. Sweatshirt elime ulaştı ve ödemesi alındı. Bugün müşteri temsilciniz tarafından arandım ve sweatshirt siparişimin uygulamada iptal edildiğini, ürünün bana teslim edildiğini ve ödemenin iade edildiğini söylediler. Ancak ben ödemenin iade edildiğinden haberdar değilim ve geçmiş aylara ait ekstre bilgilerime ulaşamıyorum. Bana, profesyonelliğe yakışmayan bir şekilde manuel olarak para iadesi yapılması gerektiği söylendi. Ayrıca, bu işlem için Pazarama uygulamasını telefonuma indirip, kart bilgilerimi kaydetmem gerektiği belirtildi. Daha önce hiçbir platformda kart bilgilerimi kaydetmemiş biri olarak bu talebi reddediyorum. İade kodu talep ediyorum ve sweatshirtü geri göndermek istiyorum. Kart bilgilerimin yanıltma olaylarına karışabileceği bir ortamda (Pazarama için söylemiyorum) kartımı kaydetmek istemiyorum. Telefonlarınıza cevap vermeyeceğim, ancak e-posta yoluyla bana iade kodu gönderirseniz ürünü iade edeceğim. Ne Trendyol'da ne de Hepsiburada'da böyle bir sorunla karşılaşmadım. Personelinizin hatasını benim çözmem gerektiğini düşünmüyorum ve özellikle kart bilgilerimi kaydetmeye zorlanmamı kabul edilemez buluyorum.

17 Mayıs 2024 15:42

Bu arada sunu belirtmek isterim: kart kaydetmeden başka bir ödeme yöntemi uygulayalım IBAN vs gibi kabul etmedi müşteri temsilcisi. Resmen zorbalandim kart bilgilerimi zorla kaydetmemi istiyorlar.

17 Mayıs 2024 15:42 (Şikayetten 15 dakika sonra)
15 Temmuz 2024 11:43

1 haftadır mail ve telefon aracılığı ile kartımı kaydetmem yönünde tarafınızdan rahatsız ediliyorum. Aktif olarak kart ve Pazarama uygulaması kullanmıyorum, IBAN bilgilerinizi mail olarak atmanızı rica ederim.

Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
05 Ekim 2024 13:15

Puan Kullanımında Yaşanan Sorun Ve İptal Talebi Karmaşası

Buğra
06 Mart 2025 18:18
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
30 Kasım 2023 10:45