Paytr'nin Müşteri Desteği Ve Belge Kontrol Konusundaki Umursamazlığı

Kaptan
17 Mayıs 2024 15:42

Mağazamızda bulunan ödeme blokesi ile ilgili 30.04.2024 tarihinde saat 14:20'den beri blokenin kaldırılması için yüklenen belgelerin kontrolü adına iletişim kurabildiğimiz kaynaklarla kurduğumuz tüm iletişim çabaları boşa çıkmaktadır. Çağrı merkezlerini aradığımızda yapabilecekleri hiçbir şey olmadığını, beklememiz gerektiğini ve buradan sadece aciliyet bildirebileceklerini, bize geri dönüş yapılacağını belirtiyorlar; ancak ne bir aksiyon gerçekleşiyor ne de geri dönüş sağlanıyor. E-posta gönderiyoruz, ancak e-postaya geri dönüş yapılmıyor. Destek talebi oluşturuyoruz, destek talebine saatler sonra hep aynı mesaj geliyor: 'Yetkililer tarafından ilgili belgeleriniz kontrol ediliyor. En kısa sürede geri dönüş sağlanacak.'
Firma, şirketimizin marka itibarını tamamen düşürmek için elinden gelen tüm çabayı sergilemekte ve sorunu çözmek yerine uğraşmamakta, mağazaya bu sorundan dolayı yeni gelen şikayet ve itiraz için bile aksiyon almamıza izin vermiyor; çünkü iade blokesi de koyuyor mağazaya. Şimdiye kadar yüzlerce telefon araması ve e-posta destek talebi yaptık ama hepsi boş bir çaba. Paytr ile çalışanlar, hiçbir şekilde karşısında bir muhatap bulamayacaklarını kesin olarak anlamış durumdalar. Sorun ile ilgili en ivedi şekilde aksiyon alınmasını önemle rica ediyoruz. Mağaza numaramız: 300334.

17 Mayıs 2024 17:52 (Şikayetten 2 saat sonra)

Kaptan D. Merhaba, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili konularda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli incelemeyi yaparak, en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

13 Haziran 2024 15:58

Kaptan D. Merhaba, Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz zaman diliminde ya da varsa alternatif bir numaranızı bizimle paylaştığınızda mesai saatlerimiz(09:00- 18:00) içerisinde sizlere hızla dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

13 Ağustos 2024 17:24

06 Eylül 2024 14:37

09 Ekim 2024 14:19

Sedat
Sedat

Mesajınıza verdikleri otomatik yanıt gibi ne yazarsanız yazın aynı otomatik yanıtları atıyorlar. Robotla konuşsanız insafa gelir sorununuzu çözer. Paytr geçen sene saldırıya uğradığında müşteri sadakati örneği gösterip başka firmaya geçmedik sabrettik düzeltsinler diye. Çok pişmanım geçmediğime

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
29 Ağustos 2023 15:11
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Herhangi Bir Gerekçe Sunulmadan Toplu Ödeme Blokesi Mağduriyeti

05 Kasım 2025 00:20
Herhangi Bir Gerekçe Sunulmadan Toplu Ödeme Blokesi Mağduriyeti
Berat sonuçtan memnun

Berat
21 Mayıs 2024 16:17
"İlgilenenler için teşekkür ederim"