Payguru Bilgi Dışı Şüpheli İşlem

21 Mart 2024 22:02

PUBG Mobile oyun sitesine (0535... 86) numaralı telefonumdan Payguru Mobil Ödeme adı altında 21.03.2024 tarihinde birçok kez 'Evet' mesajı ile Vodafone operatörü tarafından ücretin tahsili faturaya yansıtılmış.

Ancak biz böyle bir onay vermedik. Toplamda 2700 TL gibi bir ücret ödemek zorunda kalacağız. Vodafone müşteri hizmetlerini aradığımda, ücretin Payguru mobil ödeme ile yapıldığını ve durumun detaylarını öğrenmek için Payguru ile iletişime geçmem gerektiğini söyledi. Ayrıca, bilgimiz dışında bir üyeliğimiz varsa, bu üyeliğin iptalini istememizi önerdi. Ben kesinlikle böyle bir işlem yapmadım ve eğer bu işlem irademiz dışında 3. Şahıslar tarafından gerçekleştirilmişse, hem Payguru'ya hem de bu duruma müsamaha gösteren Vodafone müşteri hizmetlerine karşı suç duyurusunda bulunacağız.

Vodafone müşteri hizmetlerinin güvenlik açığının giderilmesini ve haksız yere ödediğimiz faturanın tarafımıza iade edilmesini talep ediyoruz. Vodafone ve Payguru'yu arayarak durumu sorguladık, ancak her iki taraftan da net bir bilgi alamadık.

Bu ödemeyi kesinlikle yapmayacağız. Tarafımızdan verilmiş bir onay olmadan PUBG ve Payguru tarafından yapılan tahsilatın geri çekilmesini talep ediyorum. En kısa sürede Vodafone aracılığıyla ücret iadesinin yapılmasını bekliyorum.

Aksi takdirde gerekli resmi kurumlara şikayette bulunacağım. Bu sürecin ve haksız yere yapılan bu tahsilatın takipçisi olacağım. Umarım en kısa sürede bu konu çözüme kavuşturulur.

22 Mart 2024 14:58 (Şikayetten 16 saat sonra)
22 Mart 2024 22:15
23 Mart 2024 16:08

Tahmin ettiğim gibi yaptığınız pisliğin arkasında durmadınız. Ben de gerek yasal olarak gerek sosyal medyada elimden geldiğince bu terbiyesizliğinizi paylaşıp yüzünüzü ortaya çıkaracağım. Yüzlerce insanı mağdur etmişsiniz bu insanlar paraları kolay kazanmıyor maalesef sizin gibi. Haksız elde ettiğiniz tüm para size hara m olsun. Bu işi burada bırakmayacağım ve bu parayı asla ödemeyeceğim

Kenan

Faturamıza yansıtılan 2.900 TL. Başta olmak üzere, ödemediğimiz bu fatura yüzünden tek taraflı olarak sözleşmeyi feshedip hattımızı da kapatıp cayma bedeli olarak yansıttıkları ücret dahil ve ödememiz için tehdit olarak başlattıkları icra takip dosyası ücreti de dahil genel tutar olarak 7650 TL yi ödemiştik. En başından beri tüketici hakem heyetinin bilinçli takip ve çalışmaları sonucu bizden haksız olarak aldıkları tüm bu meblağı, insanlardan haksız şekilde haksız kazanç elde eden Vodafone geri ödemek zorunda kaldı. Sizden ricam, birkaç ay sürüyor ama asla vazgeçmeyin!. Bu arada Vodafone, Tüketici Hakem Heyeti'ne biz müşteriye geri ödeme yaptık diye belgesiz ve asılsız bildirimde de bulunabiliyor ki bunu da yaşadık. Bunlar böyle işte... Ayrıca savcılığa da en başından beri suç duyurusunda bulunduk ve durum takip aşamasında henüz...

Kenan

Kardeşim, Vodafone, Payguru... Ödeme yapmamak adına her türlü taklayı kesinlikle atıyor ki, onlarla iletişimlere geçip derdinizi anlatarak mağduriyetinizi bildirmeye çalışmanız sizin için net bir zaman kaybı. Tüketici Hakem Heyeti vesilesi ile biz bu sorunu çözdük ve seveee seveee bize geri iade olarak 7650 TL. Ödemeyi yapmak zorunda kalıp ödediler ki,

Seçkin
Seçkin

Tolga bey merhabalar ben de aynı durumu yaşadım bana da 24.02.2024 de yapmadığım bir işlemden 700 lira kilitlediler üstelik bana böyle size gelen gibi bir mesajda gelmedi mobil ödemeye operatörü kapattım süreç ne şekilde ilerliyor acaba ne yaptınız ne sonuç aldınız merak ettim yüzlerce insan yaşamış bu durumu nasıl bir firma bunlar akıl alır gibi değil

Tolga

Maalesef ne Vodafone ne Payguru yardımcı oluyor adliyeye gidip dava açacağım bakalım nasıl ilerleyecek süreç

Leman
14 Mart 2024 23:53
Payguru Faturaya Şaibeli Fatura Yansımış.
Payguru Faturaya Şaibeli Fatura Yansımış.

Poyraz
26 Mart 2024 15:28
Payguru Bilgim Dışı Şüpheli İşlem
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
07 Mart 2024 01:25