Paycell Lütfen Biraz Seri Olun

31 Ocak 2024 21:31

Paycell kartımdan 30/01/2024 tarihinde Trendyol üzerinde 235.07 TL harcama yaptım. Fakat sonra iptal ettim ve 31/01/2024 tarihinde peşin iadem gerçekleşti. Tutar işlem geçmişinde görünüyor ama hesap bakiyesinde gözükmüyor. Acil Yardımcı olursanız sevinirim.

05 Mart 2024 14:14

Ben Paycell kartım ile PUBG mobile uc aldım ama geri vazgeçtim param kartıma peşin iade olarak gözüktü ama geri yatmadı ben bunu unutup yeni Paycell kartı çıkardım ve bu yeni kartıma yatması için talepte bulundum ve kabul ettiler ama 10 gündür hesabıma yatmadı

31 Ocak 2024 22:46

Merhabalar Paket yükleyeceğim zmn 3 d ekranında sistem hatası veriyor lütfen bu sorunlarımı halledin yoksa şikayet edeceğim uygulamayı gittikçe kötü hale getiriyorsunuz bir sürü kişi mağdur durumda belki acil bir durumum var lütfen bu durumu düzeltin dediğim gibi en kısa sürede halletmezseniz şikayetçi olacağım

01 Şubat 2024 08:20 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

01 Şubat 2024 08:20

Değerli Müşterimiz, Firmalar tarafından yapılan iadeler 10 gün içinde tamamlanmaktadır. Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü Paycell uygulaması içinde yer alan “Profil> Yardım Merkezi>Bize Ulaşın” kısmından iletmenizi rica ederiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili tüm detayları Saygılarımızla, Paycell

01 Şubat 2024 14:59

Bize ulaşın kısmi yoktur

01 Şubat 2024 14:59

Beni uğraştırmayın ve paramı bakiyeme ekleyin

05 Şubat 2024 19:27

Param hala yatmadı

10 Mart 2024 22:04
Paycell Lütfen Biraz Seri Olun

Ben PUBG mobil'den 72 TL değerinde uc aldın ve geri vazgeçtim param kartıma pesin iade diye gözüktü ama yatmadı ve ben bunu unutup yeni Paycell kartı çıkardım ve bu kartıma yatması için talepte bulundum ve kabul ettiler ama param hala yatmadı 15 gün oldu Tüketici Hakları'na başvuracağım beni arayın lütfen

Serkan
Serkan