Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Passolig Öncelikli Satış Bilgileri Doğrulanamadı Hatası

Passolig Öncelikli Satış Bilgileri Doğrulanamadı Hatası
20 Temmuz 2024 09:24

FB kombine rezervasyonum var. Ancak öncelikli satış bilgisi doğrulanamadı hatası aldığım için satın alamıyorum. Kulüp ile ve taraftar kart yetkilisi ile görüştüm bir sorun olmadığını belirttiler. Passolig yetkilisi ile görüştüm bana hatanın ekran resmini içeren form doldurttular yaklaşık 24 saat henüz bir ger dönüş olmadı. Rezervasyon süreli olduğu için aciliyetle konuyu çözmeye çalışıyorum ama Passolig yardımcı olmuyor.

20 Temmuz 2024 16:39 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

20 Temmuz 2024 17:32

Formu 24 saat önce doldurdum geri dönüş olmadı. Buradan yapacağınız geri dönüşü ve sorunun çözülmesini bekliyorum. Yapacağınız bildirimide burada paylaşacağım.

Ferhat
Ferhat

Aynı sorun bende de var. İki gündür aramadığım yer kalmadı. Kulüp, Passo ve Aktif Bank tarafı hepsi bizde sorun yok diyor. Tarayıcıdan ve mobil uygulamadan da denedim ama sonuç değişmedi. Dediğin gibi rezervasyon süresi dolunca kombine uçup gidecek. Mail yolu ile Passo ve kulüp tarafından destek almaya çalışıyorum fakat iki gündür ilerleme kaydedemedim. Aynı mağduriyeti yaşıyoruz bende buradan konunun takipçisi olacağım.

passolig-oncelikli-satis-bilgileri-dogrulanamadi-hatasi-2.jpg
passolig-oncelikli-satis-bilgileri-dogrulanamadi-hatasi-1.jpg