06 Ağustos 2024 16:49

Nomu PAY/MAGNET Bilg. Adı Altında Çekilen Ödeme!
Merhaba, dün gece 06.08.2024 tarihinde saat 01:00:35'te tarafıma mesaj geldi. Passolig kartımdan çekim yapıldığına dair ama bizim tarafımızdan alışveriş yapılmadığı halde çekim yapılmış. Nasıl oluyor? Limitim 100.00 TL veya daha yüksek olsa çekim yapılsa bunun sorumlusu kim olacak? Kim yapıyor bu işlemi? Nasıl sızabiliyor? Güvenlik seviyesi sıfır. O yüzden kartımı da kapattım. Bir daha kullanmayacağım. Ücret iadesinin tarafıma yapılmasını ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtmek isterim. Kartı kapatmak zorunda kaldığımız için yenileme talebinde bulundum ve benden kart ücreti istediler. Hem hatalı bir işlem olmuş hem de kart ücreti istiyorlar. Çok ilginç. Ben de kullanmayacağım, kartımı tamamen kapattım.

06 Ağustos 2024 16:55 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

02 Nisan 2024 19:45

25 Ağustos 2023 15:47
Aykut sonuçtan çok memnun

12 Ekim 2024 07:56

Passolig Kart Yenileme Ücreti Ve Yanlış İşlem Sorunu

20 Ocak 2025 15:21
Nurefşan sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 19:18

Passo Taraftar Kategorileri