Murat sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 21:50

01.02 2024 tarihinde saat 13.00 da çocuğumun büyük istekle istediği Antalya-Fenerbahçe maç biletini almak için Passo mobil uygulamasına giriş yaptım. Misafir takım biletleri 13.00 da satışa çıkarılacaktı. Fakat uzun zaman süren çabalarıma rağmen bilet alamadım. Saat 13.00 dan itibaren misafir tribününden uygun bilet bulunamadı mesajları aldım. Saat 13.00 da satışa çıkan bilet 5-10 saniye içinde nasıl kalmaz hayretler içindeyim. Ama bazı İnternet sitelerinde nasılsa yüksek fiyatlarda satışlar mevcut onlar 13.00 da satışa çıkan biletleri nasıl alabiliyorlar. Bir an önce bu sorununun çözülmesini istiyorum

18 Şubat 2024 16:57

Passolig ve passodan maç bileti alamıyorum. Alamadığım maç biletleri için neden kart ücreti ödüyorum. Kendime taraftar kartı, çocuğuma ön ödemeli taraftar kartı aldım. Fakat maç bileti alamadım. Tuttuğum takımın maçlarına gidemedikten sonra ne yapayım ben Passolig kartını, kartlarımın iptalini ve ücretlerinin iadesini derhal istiyorum.

12 Şubat 2024 10:32

Hiçbir gelişme yok hiç iletişime geçmediler. Kartlarımın iptalini istiyorum. Gidemediğim maç için neden para ödüyorum

02 Şubat 2024 23:39 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Murat
Murat
03 Şubat 2024 18:52

Maç bittikten sonra mı iletişime geçeceksiniz, bizim mağduriyetimiz ne olacak çocuğun hevesi, heyecanı ne olacak

06 Aralık 2023 20:43

Bilet Satışında Adaletsizlik Ve Mağduriyet

19 Ağustos 2025 13:08
bilet-satisinda-adaletsizlik-ve-magduriyet-2.jpg
bilet-satisinda-adaletsizlik-ve-magduriyet-1.jpg

01 Mart 2024 12:14
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 22:10
Passo Taraftar Kategorileri