Erdem sonuçtan çok memnun

24 Nisan 2024 11:21
Erdem'in Teşekkür Mesajı
“Ben teşekkür ederim. Kolaylıklar dilerim.”

Parex Vondero Otomatik Temizlik Seti'ni alalı altı ay olmamasına rağmen otomatik dönen sapı bozuldu. Yıllardır kullandığımız markanın yedek sapını aradığımda, bu konudaki diğer şikayetleri gördüm. Bu kadar çok bozulma, üretim ya da tasarım kaynaklı bir hata olabilir. Firmanın bu durumu düzeltmesi gerekiyor. Bir yıldan önce bu kadar çok kişide bozulmuş olması başka şekilde açıklanamaz. Ürünü 30 Ekim 2023 tarihinde aldık ve bize birkaç gün sonra ulaştı. Henüz altı ay dolmadı. 8 Nisan 2024 tarihinde normal kullanım sırasında bozuldu. O günden beri yedeğini arıyorum ancak bulamıyorum. Çok basit bir sorun neden çözülmüyor ve neden mağdur oluyoruz? Bir daha bu markanın başka bir ürününü almayı veya tavsiye etmeyi düşünmüyorum.

25 Nisan 2024 10:58 (Şikayetten 23 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

02 Mayıs 2024 17:41

Yılardır kullandığımız marka kalitesini gösterdi. Sorunumuz giderildi. Teşekkür ederiz.

03 Mayıs 2024 09:50

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

03 Mayıs 2024 09:57

Ben teşekkür ederim. Kolaylıklar dilerim.

Can sonuçtan memnun

Parex Wondero Temizlik Seti - Sapın Dönme Mekanizması Bozuldu

29 Şubat 2024 13:49
"5 Mart'ta arayıp yeni sap gönderileceğini söylediler. 7 Mart'ta yeni sap elime geçti. Şimdilik sorunsuz çalışıyor. Keşke en başta kendi e-posta adreslerine gönderdiğim mesajlara cevap verilseydi de bu kadar uzun sürmeseydi. Bu yüzden 5 değil, 4 yıldız veriyorum. Yine de çözümden memnunum, teşekkürler."
Seda sonuçtan çok memnun

Seda
13 Temmuz 2024 20:29
"Hızlı bir şekilde sorunumu çözüp teleskopik sap gönderimi yapıldığı için Parex e teşekkür ediyorum."
Parex Wondero Yedek Teleskopik Sap Satışı Yapmıyor.