Parex Wondero Temizlik Seti - Sapın Dönme Mekanizması Bozuldu

29 Şubat 2024 13:492.294
Can'ın Teşekkür Mesajı
5 Mart'ta arayıp yeni sap gönderileceğini söylediler. 7 Mart'ta yeni sap elime geçti. Şimdilik sorunsuz çalışıyor. Keşke en başta kendi e-posta adreslerine gönderdiğim mesajlara cevap verilseydi de bu kadar uzun sürmeseydi. Bu yüzden 5 değil, 4 yıldız veriyorum. Yine de çözümden memnunum, teşekkürler.

25 Kasım 2023'te Koçtaş'tan satın aldığım Parex Wondero Temizlik Setinin sapının dönme mekanizması 6-7 sefer kullandıktan sonra 5 Ocak 2024'te bozuldu. Sap aşağı bastırıldığında sapın teleskopik kısmı düz şekilde (dönmeden) içeri giriyor. Bundan dolayı mopun takıldığı başlık da dönmüyor. Sapın teleskopik kısmı yenilense sorun çözülecek. Ama hiçbir yerde bu parçanın satışı yok.

Ayrıca toplam 3-4 defa i***@parex.com.tr'ye e-posta göndermeme rağmen cevap verilmedi. 2 kez de Koçtaş'a mesaj gönderdim, ama onlar da cevap vermedi. Sanırım sorunumuzun çözülmesi için sosyal medyada markanın ve satıcının tutumunu ifşa etmemiz gerekiyor. Bu yüzden buraya yazıyorum. Buradan da çözüm alamazsam Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

4 Mart 2024 09:39 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

Can
10 Mart 2024 14:17

Parex Wondero Yedek Teleskopik Sap Satışı Yapmıyor.

13 Temmuz 2024 20:29499

"Hızlı bir şekilde sorunumu çözüp teleskopik sap gönderimi yapıldığı için Parex e teşekkür ediyorum."

Parex Wondero Yedek Teleskopik Sap Satışı Yapmıyor.

Parex Temizlik Setinin Sapı Kısa Sürede Kırıldı, Yedek Parça Bulamıyorum

27 Ekim 2025 21:02164

"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"

Parex Temizlik Seti İçin Yedek Sap Bulunmuyor, Müşteri Hizmetleri Dönüş Yapmıyor

15 Ekim 2025 13:57895

"U** Bey tarafıma ulaştı. Sorun çözüldü teşekkür ederim"

Parex Müşteri Hizmetleri Ve Yedek Parça Sorunu

20 Ekim 2024 13:241.400

Parex, hiçbir yerden dönüş sağlamıyor. Müşteri hizmetleri numarası asla cevaplanmıyor ve bize ulaşın. Kısmından yazdığım...

Parex Wondero Temizlik Seti

29 Mayıs 2024 22:33637

"Çözüm için hemen aradılar ve arızalı parçayı 1 hafta içinde gönderdiler, teşekkürler"

Tümünü Gör

Asiye
Parex Tornado Sıkma Aparatı Kırıldı

Parex TornadoSıkma Aparatı Kırıldı

Ozlem
Parex Vileda Sapı Dönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Parex Vileda SapıDönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Gizem