Samet sonuçtan hiç memnun değil

Papel İade Olunan Ürünün Parasını Geri Yatırmıyor!

17 Ağustos 2024 17:39

Hepsiburada dan papel ile almış olduğumuz cihaz ayıplı çıktığından iade olundu. Lakin 3 gün önce iade olmasına rağmen para hesaba bir türlü geçmiyor. Üstelik müşteri hizmetlerine kaç kez bildirdim. Acilen yeni cihaz almam gerekli lakin para gelmiyor. Ayrıca ürünü satın aldığım tarihte ve 6 Ağustos da papel müşteri hizmetlerinin de tarafıma ilettiği cashback in geri alınmayacağına dair beyanı ses kaydında mevcut. Kampanya detaylarında da durum alışveriş tarihinde böyle idi. Bu sebeple papel aracılığı ile ödeme yaptım. Her iki konuda da mağduriyet hat safhada olmakta. Acilen paramın tek kuruş eksilmeden hesaba geçmesini istiyorum. Aksi durumda hesapları kapatarak dava açacağım.

27 Ağustos 2024 16:09

Kampanya şartlarında her ay ayrı alışverişe cashback vereceği yazıldığı halde eksik cashback yatırıyor. Ayrıca içerideki parayı hesaba çekilmiyor. Geçersiz IBAN diyor. Aciliyetle hem eksik meblağın tamamının yatmasını ve hesaba para çekme probleminin yatmasını istiyorum. Aksi takdirde hesabı kapatıp dava açacağım.

20 Ağustos 2024 18:05 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için çok teşekkür ederiz. Talebinize istinaden yaptığımız sesli görüşmede size bilgilendirme sağlanmıştır. Farklı bir sorunuz olması halinde 7/24 bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla, Papel

20 Ağustos 2024 21:44

Halen param ve cashback yatmadı. Çözüm sunan da yok. Bu etik değil. Aciliyetle param ve cashback geri yüklenmezse hesabı kapatacağım ve dava açacağım.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Papel Cashback İadesinde Yaşanan Sorun!

Fatma
28 Şubat 2025 16:59

İade Tutarım Papel Hesabıma Aktarılmadı, Müşteri Hizmetleri İlgisiz Kaldı

Keman
30 Eylül 2025 14:45
1759232964210.screenshot-20250930-144912-com-pozitron-hepsiburada-superappactivity.jpg

03 Aralık 2023 15:07
HepsiPay Hepsiburada'nın Numaramı Kaldırması Ücret İadesini Vermemesi