Öncü sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 04:21

Merhabalar. Öncelikle bu şikayetimi lütfen dikkatle okuyun. Pandora dan alışveriş yapmazsınız. Pandoranın meşhur pembe yüzüğünden almak gibi bir hata yaptım. Ürün 24 Nisan 2023 tarihinde alındı. Aldıktan 2-3 ay sonrasında pembe taş olan kısımda kararmalar başladı. Bir mağazasına gittiğim, yüzükte olanı anlattığımda Pandora çalışanı küflenme olduğunu ve ürünün bu tarz şikayetten birkaç defa başka insanlar tarafından gönderildiğini söyledi. Sonrasında başka mağazadan ürünü garantiye yolladım. Resimde görülen siyahlıklardan sadece biri vardı. 21.07.2023 tarihinde garantiden gelene kadar başka bir karartı olduğunu gördüm. Kullanıcı hatası olarak değerlendirilen yüzüğü gösterip, Pandora daki bir görevli çalışana " Eğer kullanıcı hatasıysa garantideyken kullanılmayan yüzüğün neden başka bir yerinin daha karardığını" sordum. Bizlik bir sorun değil başka bir yerde veya gümüşçüde temizletebilirsiniz yanıtı aldım. Şimdi size soruyorum. Aynı birebir benzer ürün Swarovski firmasında bileklik olarak var. Asla kararma veya küf olmadı. Garantide olup asla garanti sürecinde kullanılmayan ( çünkü incelemede ) ve kararmaya devam eden kullanıcı hatası denilen ürünün arkasında neden durmuyorsunuz? Satarken verdiğiniz garanti ve sertifika sadece iş olsun torba dolsun diye mi kutuya konuluyor?

14 Mart 2024 15:28
Pandora Mücevher Pandora Bileklik Paslanması Ve Klipsin Oturmaması
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2025 16:28
pandora-bilekligim-hizla-karardi-magaza-ilgisiz-kaldi-3.jpg
pandora-bilekligim-hizla-karardi-magaza-ilgisiz-kaldi-2.jpg
Sezin sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 20:51

09 Haziran 2023 22:43
Çok Kısa Zamanda Pandora Mücevher Kararması
Çok Kısa Zamanda Pandora Mücevher Kararması
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 20:29