14 Mart 2024 15:28

Merhabalar, öncelikle iyi günler dilerim. Pandora bilekliğim 03.12.2023 tarihinde yenisi ile değişmişti. Bana yeni verilen bilekliği hiç takmamıştım, aldığımdan beri kutusundaydı. Fakat ürün durduğu yerde kendi kendisine paslanmıştı. Bu durumu görünce Bakırköy Capacity Pandora mağazasına garanti kapsamında incelenmesi için götürdüm. Yeni verilen bilekliğin hem durduğu yerde paslandığı (kararma değil, paslanma) hem de klips yerinin yan kısmının tam oturmamasından kaynaklı incelemeye gönderilmesini istedim. Bana bir sürü kimya dersi anlatır gibi asla beni dinlemeden bir sürü şey söylediler ama söyledikleri şey ürünü kullansaydım ekstrem durumlarda başıma gelip de olaşabilecek şeylerdi. Daha sonra inceleme için kağıt tuttular ve o kağıda da şikayetimi yanlış yazmışlar. İnceleme süresi 14 gün olduğunu söylediler. 18 güne yakın gün geçti ve asla tarafıma dönüş yapmadılar, bunun üzerine mağazaya gittiğimde ürünü temizlediklerini ve incelemeye göndermediklerini söylediler. Bileklikte o an pas görmediğim ve asla düzgün bir üslupla ilgilenmedikleri için bilekliğimi alıp mağazadan çıktım, bilekliği teslim alma tarihim 13.02.2023. Şu an 14.03.2023 tarihinde bilekliğimin tekrar paslandığını gözlemlemekteyim, pas bilekliğin kaynak yerlerinde yoğun olarak var ve charm kullanmaktayım charmda herhangi bir pas veya kararma yok. Bilekliğin paslanacağı hiçbir durumla karşı karşıya gelmediğim için bilekliğin kusurlu ürün olduğunu düşünüyorum. Benim kendimden kaynaklı olsaydı ilk başta aldığım Pandora bilekliğim de paslanırdı ama o bileklikte böyle bir durum yaşamadım ayrıca charmda da herhangi bir pas kararma yok. Mağduriyetimin çözülmesini talep ediyorum. Ürünümün görsellerini ve sertifikamı ekte bulabilirsiniz. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. Mağduriyetimin çözülmesini, ürünümün yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum.

Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 18:00

03 Mart 2024 17:10
Pandora Mücevher Pandora Destek Alamama Problemi
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Pandora Mücevher Hem Pandoram Hem De Param Kayıp!

26 Şubat 2024 16:17