Pamukkale Turizm Bilinçli Bir Şekilde Biletimi Yaktılar Şikayetçiyim!

28 Ekim 2024 00:332.789
14 Kasım 2024 11:55 (Şikayetten 17 gün sonra)

Değerli Yolcumuz, Şikayetvar.com platformuna iletmiş olduğunuz bildiriminiz üzerine Pamukkale Turizm Kurumsal İletişim Müdürlüğü olarak sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşme neticesinde yardımcı olabildiğimizi umut ederiz. Bir sonraki seyahatinizde tekrar bir arada olmayı dileriz. Altmış bir yıldır yolcularımızı can ve mal güvenlikleri sağlanarak, konforlu ve zamanında ulaştırmak temel prensibimizdir. Bu prensip doğrultusunda her zaman istek, öneri ve taleplerinizi çözüme ulaştırmak üzere hassasiyetle gerekli çabayı göstermekteyiz. Yardımcı olabileceğimiz her konuda bizlere iletmenizden mutluluk duyar, keyifli yolculuklar dileriz. Saygılarımızla Pamukkale Turizm Kurumsal İletişim Müdürlüğü

Gülcan
15 Kasım 2024 10:45

Maalesef cevap yazmışsınız ama hiçbir şikayette de hiçbir konuda da yardımcı olmadınız hiçbiriyle Yani bir iletişimde sağlanmadı sorun çözülmedi sorunu Kendi çabalarımla çözmeye çalışıyorum

15 Haziran 2025 09:01

Aramak zorunda değiller ki uçak ya da tren bileti aldığınızda ariyorlarmi çok komik ya gelin seyahat edin diye arayın diyor

Tümünü Gör
Pamukkale Turizm  Otobüsünün Bakımsızlığı!

Pamukkale TurizmOtobüsünün Bakımsızlığı!

Bengütül