Tolunay sonuçtan çok memnun

Özşanal Mağaza İptal Süreci Sorunları

27 Haziran 2024 12:38
Tolunay'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözlmüştür teşekkür ederim”

3 gün önce Özşanal Çiğli şubesinden motor almaya gittim, konuştum kefil istediler, onay süreci dediler. Kefil bulamadım. Kazası var, belası var, kimse arkamda durmayınca iptal etmek istedim. Şimdi arıyorlar beni, iptal olmaz, yüzde 0 ihtimal, 20 bin TL peşinat bul al, yoksa senin için sıkıntı olur. Taksitleri ödemek zorunda kalırsın, ben bunu ödeyemem, iptal etmek istiyorum. Yardım edin lütfen. Zorla ödeyeceksin yoksa mahkemeye veririz, zorla aldırıyorlar, ben istemiyorum. Yardım edin, 20 bin TL peşinat bul, nereden bulursan bul deniliyor. Param yok, bulamıyorum. İptal talebinde bulunuyorum, yardım edin lütfen.

27 Haziran 2024 13:17 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

27 Haziran 2024 13:30

Mail ilettim savcılık ve tüketici hakimeyitine başvuruda bulunacağım zorla ürün satamasınız bana istemiyorum.

27 Haziran 2024 17:45

Sorunum çözlmüştür teşekkür ederim

Merve
Merve

Durum nasıl çözüldü acaba ben de çok benzer bir durumdayım da lütfen geri dönüş sağlar misiniz

Uğur sonuçtan çok memnun

29 Eylül 2023 22:48
Mahsun sonuçtan hiç memnun değil

Özşanal Motor İptali Yapmak İstiyorum

26 Mart 2024 19:36
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilemeyen Sipariş Ve Kötü Müşteri Hizmeti

19 Ekim 2024 06:47