Mahsun sonuçtan hiç memnun değil

Özşanal Motor İptali Yapmak İstiyorum

26 Mart 2024 19:36

Nişanlım motosiklet aldı. Kefil istediler, kefil bulduk. Perşembe günü motosikleti teslim alabileceğimizi söylediler. Bugün aradığımızda sigortası ve ilk taksiti olmadan teslim alamayacağımızı belirttiler. Tamam dedik, sigortasını yaptırıp alırız. Orada çalışan bayanlardan biri bizimle ilgilendi, kendi şahsi numarasından yazışıyordu, arıyordu. Biz iptal ettirmek istediğimizi belirttiğimizde, ödeyemeyeceğimizi söylediğimizde bize 'şasi numarası var, iptal edemezsiniz' dedi. Biz de 'onaylanmasaydı nasıl iptal olacaktı?' diye sorduk. İptal etme hakkım olduğu halde iptal edemedim. Aksine, bana söylenen şey 'motosikleti almasanız bile taksitleri ödemek zorundasınız' oldu. Almadığım bir şeyi neden ödemek zorundayım? Ayrıca, ödemeyi maaş gününde yapabileceğimizi söyledim. Oradaki çalışan bayan bilmediği halde 'sıkıntı yok, motosikleti alın, maaş günü ödersiniz' dedi. Şu anda mağdur durumdayız. Eğer böyle bir sistem varsa bize neden aksi bir durum bildirildi, anlamıyorum. Şu anda iptal ettirmek istiyorum.

27 Mart 2024 08:36 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Mahsun
Mahsun
28 Mart 2024 11:38

Tam çözüm bulamasak da müdür Süleyman beyle güzel bir konuşma sonrası iç rahatlatıcı bir cevap aldım tamamen mağazadaki çalışanın bilgisizliğinden kaynaklanan sorunu biraz olsun çözdük Süleyman beye davranışından ve ilgisinden dolayı teşekkürler Ve müşterilere tavsiyem siz siz olun karşınızdaki çalışanın konuyla ilgili bilgisinin tam olduğundan emin olup öyle alışveriş yapın sorun sorgulayın.

Tolunay sonuçtan çok memnun

Tolunay
27 Haziran 2024 12:38
"Sorunum çözlmüştür teşekkür ederim"
Tolgahan sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'da İptal Krizi Ve Yanıltıcı Fiyatlandırma

Tolgahan