Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Özdilek AVM 'deki Çalışanların Kötü Davranışı

08 Temmuz 2023 21:49

08.07.2023 tarihinde saat 16.00-17.00 saatleri arasında İnegöl Özdilek alışveriş merkezine ailemle alışveriş yapmaya gittim. Alışverişimi bitirip kasaya doğru ilerlerken, orada çalışan 2 kişi birden kaba hakaret ederek bunları nereye alıyorsun bu ürünleri alamazsınız ben sizi kasadan geçirmem diyerek önümüze dikildi. Bu da yetmezmiş gibi ürünleri arabadan indirmeye kalktı. Bu da yetmedi galiba beyefendiye ki, siz biraz problemli insansınız, sizin gibi insanlar geliyor, biz her gün sizin gibi insanlarla uğraşıyoruz diye konuşmaya devam etti.

Adam egosunu tatmin etmek için sizi geçirmem diyor. Bir daha burda sizi kasada görürsem başka sefer bir alışverişinizde dahi tespit edersem alışveriş yaptırmayız diyor. Ailenizden biri bile olsa anlara da yaptırmayız diyor. Benim aileme ve bana nasıl bunu söyleyebiliyor bu hakkı nasıl elde ediyor? Ben kendi paramla kalkmış alışveriş yapıyorum izin verilmiyor. Bir de o kadar insanın içinde hırsızlık yapıyormuşum algısı yaratılıyor ve market arabasını boşaltıyor. Bir müşteriye nasıl bu şekilde davranabilir? Hiç mi müşteri hakları yok?

Adam resmen ürünleri indirdi azarladı, üstelik salı gününden sonra gelin zamlı şekilde rahatça alın dedi. Ürünün bugün ki fiyatı buyken almama izin verilmiyor. Aklım almıyor bunu. Bu yapılan resmen stokçuluk ve suçtur. Ve markette aldığım marka tüm yağları reyondan kaldırmışlar. Bu da bir suçtur. Suç duyurusunda bulunuyorum.

Hangi insan bir alışveriş yapmak istediğin de bekleyeyim de şu gün zamlanacakmış alayım, der? En önemlisi de bu kişi Özdilek’te çalışırken kalkıp gidin bizim market adlı marketten alın demesi de o kadar yanlış bir hareket ki. Çalıştığı yere de haksızlık bu yaptığı. Bu çalışan beni ve ailemi onca insan içinde küçük düşürdü, aşağıladı. Bu durumun acilen düzeltilmesi ve çalışan hakkında gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

08 Temmuz 2023 21:53 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

10 Temmuz 2023 10:10

25340369.. numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış ve müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

Muhammet
Muhammet
10 Temmuz 2023 18:48

Herhangi bir dönüş ya da çözüm sağlanmamıştır. Buradan formalite cevap yazıp geçiştirmeyin!

Özdilek AVM Mağaza Müdürü Yönetim Şekli Ve Davranışları

12 Kasım 2023 19:55

30 Ocak 2024 12:29

Özdilek AVM Market Kasa Personelinin Rencide Edici Davranışları

01 Haziran 2024 19:55
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 12:36
Özdilek Ev Tekstili Antalya Özdilek Market Güvenliksiz Güvenlik
Özdilek Ev Tekstili Antalya Özdilek Market Güvenliksiz Güvenlik
Yagmur sonuçtan çok memnun

12 Kasım 2024 18:20
"Teşekkür ederim ilginçsiniz arayıp iyi günler"