Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Oykuwear Şikayetim Var

06 Nisan 2024 20:35

İlk alışverişimdi ve aldığıma pişman oldum. Bir sipariş oluşturmuştum. Annem de aynı kıyafetleri aldığı için 24 saat geçmeden siparişi iptal etmek istedim. İade talebi oluşturdum; ancak kaç gündür ne iademi onayladılar ne de siparişim hakkında bilgi verdiler. Kargolanmasın ve iade sorunu yaşamayayım diye arayıp ulaşmaya çalıştım. Saatlerce defalarca aradım ve WhatsApp'tan yazdım. Ancak asla geri dönüş yapılmadı. Yeni şeyler alacaktım, bundan da vazgeçtim. Çok kötü bir site; bu kadar gecikmeli ve iletişimsiz bir durumdaysanız bu işi yapmayın. Eğer buradan dönüş yaparlarsa, bir an önce iademi onaylamalarını istiyorum. Sipariş numaram: 538UD4894C

08 Nisan 2024 16:14 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Ayşe Hanım sizinle iletişime geçildi. Ve iadeniz onaylandı. Anlyaşınıza teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Müşteri Temsilciniz İrem.

08 Nisan 2024 17:55

Buradan okuyanlara belirtmek isterim siparişim kargolanmıştı ve bana iade edemeyeceklerini söylediler size gelsin kargoyu kabul etmeyin geri dönsün dediler bende bu durumda sucun bende olmadığını yukarıda belirttiğim gibi fazlasıyla uğraştığımı açıklayıp çok fazla kızınca kargo firmasını arayıp iade ettiler ama sonuna kadar şikayetçi olmadığınız üzerinize gitmediğiniz sürece bu sitede asla ilgi memnuniyet yok ben gerekli yerlere şikayette bulunacağım eğer alışveriş yapmadan okuyan varsa kesinlikle alışveriş yapmasını önermiyorum

09 Nisan 2024 10:48
09 Nisan 2024 23:28

Sıkıntınız barkoddan kaynaklı karmaşıklık oluşması falan değil öncelikle bunu anlamalısınız sitedeki yorumların tamamı iletişimsizlik ve gecikmeden kaynaklanıyor bu kadar insan karışıklıktan kaynaklı gecikme yaşıyorsa her şikayet edene günler sonra ulaşmak yerine öncelikle sisteminizi memnuniyete göre ayarlayıp bu kadar sıkıntı çekmeyebilirsiniz bana da aynı şeyi açıklayıp durdunuz neden müşteri temsilcisi hattında oyalandığımızı aslında hiçbir temsilciye bağlanamadığımızı WP üzerinden neden ulaşılmadığını düzeltmiyorsunuz açıklamıyorsunuz tek bahaneniz yoğunluk göremedik kusura bakmayın falan falan telafi etmek için özürden başka bir şey de yapmıyorsunuz yapmanız gereken iadeyi paketlemeyi yapıp bir de ulaştık yaptık diye yorumlara yanıt veriyorsunuz insanları mağdur olmasıyla geç kargosuyla geç iadesiyle bırakıyorsunuz tek yoğunluk gören marka siz değilsiniz insanları bu şekilde mağdur etmek yerine herkesin şikayet ettiği şeyleri birebir ulaşarak değil de sistem olarak değiştirmeniz her iki tarafı da mutlu eder siz yapmazsanız biz şikayetlerimizle bunu halledeceğiz kimsenin de alttan almasına gerek yok bu kadar şikayete rağmen hala bu şekilde yapmaya devam ediyorlar göz göre göre yapıyorlar ben şikayet edeceğim yaptıkları saygısızlık

İade Sürecinde Cevapsızlık Ve Geciken Para İadesi Mağduriyeti

05 Haziran 2025 16:14

Busenur
12 Haziran 2025 23:05
Bengisu sonuçtan çok memnun

Bengisu
09 Kasım 2024 22:49
"İadem yapıldı gecikmeli de olsa. Teşekkürler..."
İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği
İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

Gülten
12 Nisan 2025 16:13
Siparişin Ardından Sessizlik: İletişimsizlik Ve İade Sorunu
Elif sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 22:29
Oyku Wear Teslim Edilmeyen Sipariş - İletişim Sorununuz