Celil sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 18:37

10.01.2024 Tarihin de GNN02394 iş emri numaralı Balıkesir ili Gönen ilçesinde ki bayiinize 10 alp 487 Plakalı Ford Focus aracı satın almak için ekspertiz yaptırmaya götürdük. Yetkili olan kişi S***** hanımla görüştüğümde bana 7.750 TL lik paketin en iyi paket olduğunu söyleyip bunu almamı önerdi ben de kabul ettim. Daha sonra aracın motor, mekanik ve kaporta kısmın da bir şey olmadığını söylediler ben de oto rapora güvendiğim için aracı satın aldım. Daha sonra araçtan sesler geldiğini fark ettim ve hemen ikamet ettiğim İzmir ili Aliağa ilçesinde ki bayiinize 12.01.2024 Tarihinde aracı tekrardan ekspertize götürdüm. ALA00355 iş emri numaralı eksper raporu sonucu araçta olan sorunlar;
-Motor muhafazası deforme hasarlı.
-Motor kartel inde yağ sızdırmazlığı var motor yağ kaçırıyor ve kartelde hafif ezik var.
-Motor kulakçık (takoz) patlak ve motor bu sebepten vuruntulu çalışıyor.
-Arka fren balataları bitmiş ve diskler torbaya gitmesi lazım.
-Direksiyon sisteminde boşluk var ve tıkırtı sesi geliyor.
-Tavanda ve kaporta kısımda ezik göçükler mevcut.
-Arka stop lambası su kaçırıyor. (Gözle rahat görünebilen bir şey)

Bütün bu sorunları gördükten sonra Gönen ilcesinde ki bayiniz in yetkili si S***** hanımı aradım ve bunları anlatırken kendisi bana muhatabınız ben değilim ustayı arayın deyip üslupsuz bir şekilde konuşup telefonu suratıma kapattı. Ustayı aradım usta da aynı şekilde muhatabın ben değilim beni ilgilendirmez tarzında üslupsuz şekilde konuşup telefonu kapattı. Ben araç aldığım zaman sürekli oto rapora götürürüm kalitesine ve kurumsallığına güvendiğim için fakat ilk defa bu bayiniz yüzünden hayal kırıklığına uğradım. Özellikle bayiniz in yetkilisi S***** hanım ve ustalarınızdan şikayetçiyim çünkü bu sorunları bana söylenmiş olsaydı ben arabayı almaktan vazgeçer ya da fiyatta indirim yaptırırdım bu sebepten dolayı mağdurum ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum sizlerden.

İyi çalışmalar.

15 Ocak 2024 17:33 (Şikayetten 2 gün sonra)

Selamlar Celil Bey, Şikayetinizi ilgili birimlerimize aktardık. Şikayetiniz detaylı bir şekilde incelenip araştırıldıktan sonra en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.

Celil
Celil
11 Nisan 2024 02:08

Kesinlikle hiçbir şekilde yardımcı olunmadı ve Oto Rapor genel merkezi beni arayıp terbiyesiz bir şekilde size yardımcı olamayız Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun diyorlar. Böyle bir şey olabilir mi siz nasıl kurumsal bir firmasınız. Yazıklar olsun size elime gecem her fırsatta sizin ne kadar basit ve sorumsuz bir firma olduğunuzu dile getireceğim

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Otorapor İzmir Ödemiş Pişmanlığı

02 Temmuz 2024 07:39
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Oto Rapor Da Exper Yaptırmak Pişmanlıktır.

02 Eylül 2024 19:13
Oto Rapor Da Exper Yaptırmak Pişmanlıktır.
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Otorapor Hatalı Ekspertiz Ve Bayinin Olumsuz Tavrı

Mehtap
15 Eylül 2023 17:03

Otorapor İskenderun Şubesi Hatalı Ekspertiz!

15 Temmuz 2024 15:23
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 15:25