Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Otokoç İhale Sistemi Şikayet

08 Haziran 2024 01:09

Otokoç otomotiv ticaret ve sanayi anonim ŞİRKETİN’E

Konu: Şikayet Ve Talep

Uzun yıllardır oto alım satım işleri ile uğraşmaktayım. 2019 yılında Otokoç Antalya Altınova şubesinden C** bey firmamıza ziyaret ettiğin den itibaren Otokoç ihale sistemiyle tanıştık.

08 Haziran 2024 01:04

Otokoç otomotiv ticaret ve sanayi anonim ŞİRKETİN’E Konu: Şikayet Ve Talep Uzun yıllardır oto alım satım işleri ile uğraşmaktayım. 2019 yılında Otokoç Antalya Altınova şubesinden cem bey firmamıza ziyaret ettiğin den itibaren Otokoç ihale sistemiyle tanıştık. 2022 yılından bu yana firmanız ile ticari ilişkilerimiz bulunmaktadır. Kayıtlarınıza baktığınızda 200 adet’e yakın araç alığımı tespit edebilirsiniz. Son zamanlarda firmanızdan almış olduğum araçlarla alakalı model ve paketlerinde yanlış bilgilendirme yapılmakta ve fiyat konusunda mağdur edilmekteyim. Sonuçta araçlar arasın model ve paket farkı fiyatlandırması farklı olduğu aşikardır. Bu konuda hiçbir destek sağlanmıyor. Değer kaybı (yetersiz fiyatlandırma ) ve araç iadesi yapılması zorunlu isteniyor. (Git gel yol parası uçak bileti araç yakıt ücreti karşılanmıyor) en önemlisi zamanımızdan gidiyor. Bu konu da da mağduriyet yaşanıyor. Ayrıca hatalı ekspertiz raporları verilerek ayıplı ürün teslimi de yapıldığı oluyor. Bende bu ayıplı ürünü sonuçta müşterilerime satış yapıyorum. Müşterilerimden çok fazla şikayet aldığım için ticari itibarımı zedelemektedir. Bu konuda hiçbir şekilde taviz vermek istemiyorum. Bir müşteri kazanmak kolay değil, İnternet sitesi üzerinden yapılan ihalelerde kimin hangi araca ne kadar fiyat verdiği belli olmadığından açık net bir biçimde bilgilendirilmediğimizden ihalelerinin de güvenilirliği bulunmamakta sadece şahsım değil oto alım satım işi ile uğraşan çevremdeki kişilerde bu güvensizliği hissetmektedir. İnternet sitesi üzerinden ihale yöntemi ile almış olduğum aracı teslim almaya gittiğimde ise lastikleri genelde patlak veya havası sönük aküsü bitik motor arıza ışığı yanık araç içi dışı kirli bir şekilde teslim ediliyor. Bu konularla ile ilgili şikayetimi dile getirdiğimde ise Genel merkez ile görüşmem gerektiği söyleniyor. Genel merkeze yapmış olduğumuz başvurularda kayıt altına alınıyor fakat geri dönüş sağlanmıyor. Bu mağduriyetler giderilmiyor. Bölge sorumlusu da sürekli meşgul olduğunu toplantıda olduğunu müsait olmadığı için yeterli destek alamıyorum. Satış sonrası hizmetlerin ile ilgili yaşamış olduğum daha birçok problemlerimiz varken size birkaç örnekle açıklama çalıştım. Bu konularla ilgili tarafıma olumlu dönüş yapılmasını beklemekteyim. Olumlu bir dönüş ve çözüm odaklı bir yaklaşım yapılmadığı takdirde firmanızla ticari olarak işlem yapmayacağımı bildiririm.

10 Haziran 2024 17:15 (Şikayetten 2 gün sonra)
14 Ocak 2025 22:59

Şikayetim den dolayı Otokoç otomotiv ihale sistemine girişim herhangi bir sebep belirtilmeden üyeliğimi iptal ettiler.

Ogün sonuçtan hiç memnun değil

Ogün
10 Eylül 2023 08:59
Otokoç İhale Ayıplı Mal Sattı, Zararım Var
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Otokoç İhale'de Araç Satışında Güven Sorunu

Murat
20 Kasım 2024 00:19
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
06 Temmuz 2023 03:01

Hasan
19 Mart 2024 19:33
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Otokoç'tan Aldığımız Araçta Beklenmedik Lokal Boya Sorunu

Neslihan