Oticon İşitme Cihazı Sorunları Ve Yetersiz Teknik Destek!

Şelale
13 Ağustos 2024 18:08

İşitme kaybım için 2 adet Oticon marka şarjlı işitme cihazını Ocak 2022'de Fenerbahçe şubesinden aldım. Haziran 2023'te bir tanesinin içindeki pilin değişmesi gerekti ve ücreti ödenerek değiştirildi. Haziran 2024'te cihazlarda 'acayip tonda' (açılış sinyali, şarjın bitiş sinyali, kapanma sinyali dışında) bir sinyal üst üste defalarca çalarak cihazlar devreden çıkmaya başladı. Aldığım şubeye götürdüm ve teknik servise yollayacaklarını söylediler. 1-2 hafta içinde cihazların bakımının yapılıp geri geldiği söylendi. Kulağıma taktığım cihazlarda, 2 saat sonra aynı 'acayip sinyal' üst üste çalmaya başladı. Gece şarja takıp ertesi gün tekrar denediğimde 3-4 saat sonra aynı şeyi yaşadım. Şubeye götürdüm ve tekrar teknik servise gönderildi. Dün (12 Ağustos) gelip almam söylendiğinde "bu kadar sık arızalanan cihazlarda bir hata olduğunu ve cihazların yenisiyle değiştirilmesi gerektiğini" söyledim. Fakat şube sahibi "bunların bakımı yapıldı, kesinlikle bir arıza yok; değiştirilmesi imkansız" dedi. Cihazları alıp eve gelir gelmez aynı acayip sinyal başladı ve cihaz devreden çıktı. Telefon edip söylediğimde "bunlar 2 kere bakıma gitti ve hiçbir arıza tespit edilmedi; bizim yapacağımız bir şey yok. Siz başka şubeye götürün" dendi. En son olarak da bu sabah şarjdan kulağıma taktığımda hiç açılış sinyali vermedi ve açılmadı. Kendilerini 2 kere arayıp bir de mesaj bıraktığım halde, ne telefona ne de mesaja yanıt verilmedi. Ben bir öğretmenim ve 'duymak' benim için çok önemli ve yeni bir cihaz alabilmem de neredeyse imkansız. Gördüğüm bu muameleden dolayı hem Fenerbahçe Şubesinden hem de teknik servisten şikayetçiyim. 'Oticon' adını bile duymak istemiyorum.

23 Ekim 2024 09:20 (Şikayetten 2 ay sonra)

Sayın Şelale B., Sorularınız için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. Müşteri Hizmetleri Ekibi Demant İşitme Cihazları

Baki sonuçtan hiç memnun değil

Duymer İşitme Cihazları İle Yaşadığım Sorunlar!

11 Eylül 2024 12:13

Sürekli Arızalanan İşitme Cihazları İle Yaşanan Mağduriyet

Meryem
01 Şubat 2025 20:12
Halime sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 11:17
Duymer İşitme Cihazları Sattığı Ürüne Verdiği Destek Mağdur Etti
Duymer İşitme Cihazları Sattığı Ürüne Verdiği Destek Mağdur Etti
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Şarjlı İşitme Cihazı Kısa Sürede Bozuldu Tamir Ücreti Ve Destek Yetersiz

Yalçın