Mustafa sonuçtan memnun değil

Oticon İşitme Cihazı Batarya Sorunu Ve İade Problemi

20 Eylül 2024 22:00

İdis Oticon bataryalı kulak içi işitme cihazlarında batarya sorunu yüzünden
4 aylık yeni cihazım 3 defa servise gitti. Sonuçta yenisini verdiler. Yenisi bir ay içinde aynı sıkıntıyı bana yaşatıyor. Paramı istedim. Alamıyorum. Hakem Heyeti'ne şikayet ettim. Sonuç bu.

25 Eylül 2024 22:54

Henüz olmadı.

25 Eylül 2024 22:53

Olmadı. Aramadılar

25 Eylül 2024 22:52

Ürün sanırım oticon piyasadaki en eski ürünü. Nedeni bir fiyatına iki ürün satılmaz. Ürün markanın en rezil serisi. İki kere sıfır bir cihazın bataryası şarj olmuyor hatasını vermemesi gerekir. Ürün bu nedenle promosyon adı altında tüketilmektedir. Bu açıkça insana değer vermemek. Oticon bir marka bu kadar mı kendi değerini bitirir. Satış politikası. Kötü mal ancak promosyonlar sayesinde satılır. Aynen diş macunu gibi bir alana diğeri ücretsiz sanırım alan kişi değil satan firma nın karakter politikası idis gibi kurumsal firma benim gözümde bir hiç. Veya oticon gibi bir firma Avrupa'DA satılmayan ürünleri satması için idis ile anlaştı... Sonuç ta bizim gibi cihazla yaşayan insanların yaşam kalitesi ile oynuyorsunuz. Şu an ben işitme problemi olan cihaz yokken sağır olan % 80 engelli birisiyim. Hiç mi vicdanınız yok. Yazıklar olsun oticon a ve onun bozuk ürününü alarak para kazanan idis firmasına yazıklar olsun diyorum.

23 Ekim 2024 08:48 (Şikayetten 1 ay sonra)

Gökhan sonuçtan memnun değil

Garanti Süresi Dolan Cihazda Sürekli Arıza Sorunu

Gökhan
16 Ekim 2024 17:44
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Şarjlı İşitme Cihazı Kısa Sürede Bozuldu Tamir Ücreti Ve Destek Yetersiz

Yalçın
13 Ekim 2025 18:44
Şarjlı İşitme Cihazı Kısa Sürede Bozuldu Tamir Ücreti Ve Destek Yetersiz
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
21 Eylül 2023 17:30